diumenge, 1 d’octubre del 2017

LA POLICIA NACIONAL TRENCA PORTES I FINESTRES DE L'ESCOLA RAMON LLULL. Fan diverses càrregues provocant ferits de diversa consideració. Un home ferit greument per l'impacte d'una pilota de goma a la cara. Els Mossos es personen a l'Escola Tabor però finalment no carreguen i marxen





Sí, està passant, Enric Millo i Mariano Rajoy ha enviat al Con Nacional de Policia a carregar, agredir i si cal, atropellar persones, per endur-se les urnes.
Al Ramon Llull de Diagonal amb Aragó, han entrat a les 8,30 per finestres trencant portes i vides, han anul·lat el sistema informàtica i han agafat les urnes. Donat que un miler de persones no els deixava marxar han arribat a atropellar a algunes persones que seien a terra i s'han produït diverses càrregues. Un grup de furgones han marxat carrer Marina avall esperant que se'ls indiqués quin era el proper centre on havien d'anar. Unes altres furgones han marxat pel carrer Sardenya i a l'alçada de Consell de Cent han disparat diverses pilotes de goma ferint un home a la cara i li ha resultat afectat greument un ull.
A les 10,15 els tres furgonetes de l'ARRO de Mossos s'han personat a cinquanta metres de l'Escola Tàbor on hi havia un miler de persones fora, algunes persones estaven votant dins i, finalment el Mossos han marxat.
 Els agents amb armilla, alguns encaputxats, després d'agafat les urnes i pendents de marxar en dos cotxes amb les urnes









Intentant impedir que s'enduguin les urnes








ELS MOSSOS VAN A L'ESCOLA TÀBOR A LES 11, PERÒ ES RETIREM


 Més de mil persones esperant per votar
Les primeres que han votat a la Tàbor



Cues a l'Escola Vedruna



 Jo ja he votat a la Tàbor


1 comentari:

  1. qué pena todo, y eso que esto acaba de empezar... me da que las víctimas van a acabar siendo también verdugos, cuando se agitan odios artificiales (por ambos bandos) la gente embiste a lo bestia

    ResponElimina