dimarts, 21 d’agost del 2012

ACCIÓN NACIONAL REVOLUCIONARIA, nou grup d'extremadreta autor de les pintades feixistes a Guissona


(Actualitzat a sota: sí que tenen vincles amb Alianza Nacional i La Vieja Escuela) 
Aquest juliol s'ha creat un nou grup d'extremadreta (o socialpatriota identario) anomenat Acción Nacional Revolucionaria (ANR). Sembla que estaria format per antics militants del Movimiento Patriota Socialista (MPS) d'arreu de l'Estat que no s'havien integrat al MSR, alguns membres d'Ultra Sur, alguns militants i simpatitzants de partits existents que a la vegada volen formar part d'un grup d'acció directa i gent nova (skins o no) que no havien militat abans. Pel que m'han dit alguns dels seus membres serien de l'àrea del Vallès Occidental i la comarca de la Segarra. Ideològicament estan més a prop del antisemitisme (encara que ells parlen d'antisionisme) que de la islamòfobia. No he pogut confirmar si l'aparació d'aquesta nova sigla podria estar relacionada amb la situció d'impàs que viuria Alianza Nacional després de les detencions i empresonaments de gent propera o vinculada a Alianza Nacional per diversos fets com l'atac a Stroika a Manresa. Mira els vídeos de presentació d'ANR que he linkat a sota. ANR, que en el comunicat que linko aquí (clica), es presenta com una coordinadora, està convocant a manifestar-se també a Madrid el 15 de setembre, dia que grups socials i sindicals d'esquerres convoquen una gran manifestació a la capital d'Espanya contra les retallades.

     Pintades a la seu d'ERC de Guissona
Aquest diumenge 19 d'agost a la matinada, ANR va fer pintades a la seu d'ERC a Guissona a vidres i parets amb lemes espanyolistes i la creu celta i es van endur l'estelada. També van fer pintades a l'Ateneu de Guissona. 
Guissona, és el municipi amb més percentatge d'immigració de Catalunya, sense problemes importants d'atur ni convivència, governat per ERC. Des de fa 15 mesos el seu alcalde és Xavier Casoliva. Sembla que aquest cap de setmana també es van fer pintades signades per ANR a Igualada.
La secció local d'ERC ha fet public aquest comunicat:
"Aquest matí la façana de la seu d'ERC a Guissona ha aparegut recoberta de pintades. Aquest tipus d'actes vandàlics, no són més que el reflex d'una actitud covarda i decadent, en un món on els valors de la llibertat i la democràcia haurien de ser els referents per a tothom.

Avui més que mai, condemnem aquests actes i fem un crit a la llibertat.


Visca Catalunya lliure!!
"
 
  Fotos: ERC Guissona
ACTUALITZAT, ABRIL 2013. ANR  estaria vinculada a Alianza Nacional i el gimnàs La Vieja Escuela de Madrid d'Alberto Ayala (clica per per veure mapa actualitzat de l'extremadreta a Espanya i Catalunya)
Videos de presentació d'ANR


  Blog d'ANR, aquí
Vídeo manifestació dissabte 15-9-2012 amb La Falange i Nudo Patriota
 Actualitzat:
EL 6 D'OCTUBRE ANR FA PINTADES SIMILARS A LA SEU D'ERC DE CERDANYOLA
Llegir pintades i atac a la seu d'ERC de Cerdanyola, clica
Llegir a El periódico atac a la seu d'ERC a Cerdantola, clica
Pintades a la seu d'ERC de Cerdanyola el 6 d'octubre fetes per ANR
ANR a la manifestació a Madrid en memoria de la División Azul o Divisón 250, els espanyols que lluitaren a Rússia amb els alemanys, el 9 de febrer de 2013:




10 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. es patetic el comportament d'aquesta gent, si ells han de ser el futur anem arreglats

    ResponElimina
  3. Chuparla falsantes separatistas de mierda.

    ResponElimina
  4. Nosaltres som més i amb més cervell que tota aquesta "txusma"... no podran amb nosaltres!

    Visca la Terra!

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. perque eliminen el meu comentari cap al covard que diu a chuparla farsantes separatistas i publiquen el seu??? Que pasa? que hi ha més llibertat per aquestes rates feixistes que per un que nomès el vol insultar pel seu comportament??? Aixi anem arreglats. Feus-ho mirar

    ResponElimina
  7. Elimino els comentaris que crec molt insultants, que amenacen d'agredir o inciten a agressions. Evidentment es fa difícil valorar on acaba el que es pot publicar i el que no...

    ResponElimina
  8. Más carne al asador en la parrilla del grupusculismo de la extrema-derecha... Fragmentación de la fragmentación, escisión de la escisión, un grupo montado después de hacer cuatro pintadas... Más bien pinta-monas. A esto también les queda poco...

    ResponElimina
  9. ARRIBA ESPAÑA
    NO PARAR HASTA CONQUISTAR
    POLONIA NO ES ESPAÑA

    ResponElimina