dimarts, 16 de febrer del 2016

AJORNADA A L'ABRIL LES DECLARACIONS DE L'ANTERIOR EXECUTIVA DE PxC IMPUTADA PER LA DIFUSIÓ DE MAILS PRIVATS D'ANGLADA I PER L'APROPIACIÓ DELS COMPTES DE FACE, TWITTER, BLOG I MAIL D'ANGLADA, RIERA I RAVELLO. Continua el procés de federació entre PxC, PxL i España2000 mentre Barranco torna amb força a PxC

El titular del Jutjat d’Instrucció 2 de Vic, José Luis Gómez Arbona, ha ajornat pel 20 i 27 d'abril la declaració dels membres de l'Executiva de PxC que havien estat citats pels propers dijous 18 i 25 de febrer. Els membres de l'Executiva estan imputats per la usurpació dels comptes de mail, face, twitter, i blog de Josep Anglada, Marta Riera i Enric Ravello i per la difusió dels correus personals d'Anglada i Riera. 
El motiu de l'ajornament és que alguns dels imputats o "investigats" no han pogut ser localitzats en haver-se tancat la seu oficial del partit, ubicada fins fa uns mesos al carrer Emili Juncadella d'Esplugues de Llobregat. Donat que el Secretari General de PxC Robert Hernando, està imputat en el mateix jutjat de Vic pel suposat pla per provocar un accident i ferir o matar a Josep Anglada, el jutge ha demanat a Hernando que  localitzi a la resta dels citats.
  Els membres de l'anterior executiva de PxC. Molts ja no són a PxC



 Els fets, que van ser denunciats pel fundador de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, que es querellà contra la cúpula de PxC, van passar el 8 de febrer de 2014, dia en que la majoria de membres de l'Executiva de PxC es reuniren sense la presència d'Anglada i Marta Riera, i, gràcies a l'ajut de l'informàtic del partit, s'apropiaren i canviaren les contrasenyes dels comptes de mail, facebook i twitter d'aquets dos i d'Enric Ravello, responsable de Relacions Internacionals, i després de modificar la contrasenya de la web de PxC, anunciaren que Anglada havia estat destituït. Dies més tard van a difondre a militants de PxC els correus personals entre Anglada i Riera.
El Jutge Gómez Arbona o el seu substitut, donat que sembla que deixa Vic les properes setmanes,  prendrà declaració en qualitat d’imputats a Xavier Simó, August Armengol, Robert Hernando, David Parada, Juan Garriga, Jaime Padilla, Menchu Martí i Daniel Ordóñez, el proper 20 d'abril de 2016, i a Miguel Ángel Chiquillo, Ignacio Mulleras, Eduard Pallerola, Jordi Pere Casanova, Josep Badia, Carles Francisoud i Mónica Lora, el dia 27.

PABLO BARRANCO IMPULSA LES RELACIONS INTERNACIONALS DE PxC MENTRE CONTINUA EL PROCÉS DE FEDERACIÓ ENTRE PxC, ESPAÑA2000 I PxL
Aquest procés es va iniciar després de la patacada electoral de PxC i PxL a les municipals de maig, la pèrdua de regidors d'España 2000 a València i la pujada d'España 2000 al Corredor de Henares.   En aquelles eleccions Rafa Ripoll va tornar a ser escollit regidor d'Alcalá de Henares, obtenint a Alcalá 5.214 vots (5,82%), a la vegada que España 2000 s'expandia amb un regidor a San Fernando de Henares, tres a Velilla de San Antonio i un a Los Santos de Humosa. En canvi, el Partido X la Libertad (PxL) de José María Ruiz Puerta (força aliada de PxC), tot i l'àmplia campanya que van fer, va fracassar obtenint només dos regidors a tot Espanya. Ara, segons s'anuncia a la web de PxC, s'han fet diverses reunions per acordar el nom, l'organigrama i el programa de la nova formació o federació.    
Simúltàniament al procés de federació o unificació de PxC, PxL i España 2000, el nou vicepresident de PxC, Pablo Barranco -que recordem que va ser expulsat de PxC l'octubre de 2010 quan era el Secretari General- ha viatjat aquest últims dies a Düsseldorf i Dresden per rebre el suport del partit Alternativa per Alemanya a la nova federació espanyola i conèixer el moviment islamòfob PEGIDA. 
Barranco que fou expulsat de PxC en una de les seves purgues internes, i posteriorment fou regidor de Sant Just Desvern i candidat a les europees per VOX, retorna amb força a PxC mentre bona part dels dirigents del partit per participaren en l'expulsió d'Anglada han abandonat ja PxC després de la patacada electoral del passat mes de maig.
Barranco (dreta de la imatge), torna amb força a una PxC on ja no hi militen la majoria dels que el van expulsar quan era Secretari General



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada