dilluns, 25 de gener del 2016

CONVOCADA PER DISSABTE UNA NOVA MOBILITZACIÓ CONTRA EL CIE DE BARCELONA



Les entitats que s'apleguen a la plataforma Tancarem el CIE, que des de fa dos anys hes mobilitzen pel tancamentd el Centre d'Intrenamein d'Estrangers de la Zona Franca, i dels altres que hi ha a l'Estat espanyol,  han convocat per aquest dissabte, 30 de gener, a les 11 del matí, una nova concentració davant del Centre d'Internament d'Estrangers de Barcelona. 
Durant la protesta, el col·lectiu té previst dur a terme un judici popular a la participació en el qual es convida a altres organitzacions de defensa dels drets humans, entitats socials veïnals i sindicals. El judici estarà obert a que totes les persones i entitats que ho demanin puguin fer-hi publiques les seves aportacions i testimonis, i també és prevista la declació de persones que han estat internes al centre de la Zona Franca, que explicaran el tracte que hi han rebut.
El CIE de Barcelona va tancar fa dos mesos per obres de reforma i l'objectiu de la campamya és que no torni a obrir. 
En el marc d'aquesta campanya s'anima a fer-se una fotografia amb el lema "Jo acuso al CIE" i penjar-la en aquest Facebook. Així mateix, el dimecres 27, a les 19 hores a l'Espai Jove Fontana, es presentarà el documental La Puerta Azul sobre el CIE de Zapadores, València. Un treball de recerca molt complert on apareixen diferents veus sobre els drets dels migrants i les polítiques d'estrangeria. 

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada