dilluns, 1 de juny del 2015

L'ÚLTIM REGIDOR DE PxC D'UN PERÍODE CONVULS. Dimecres 10 de juny prendrà possessió de l'acta de regidor de Mataró, José María Giménez, per ocupar per 3 dies el lloc que va deixar vacant Carles Fontbona. Giménez entrarà com a no adscrit en estar enfrontat amb M.Lora

Encara que podria semblar un acudit, en el ple de tancament de mandat de l'Ajuntament de Mataró que se celebrarà el dimecres 10 de juny, en el que el consistori sortint ha d'aprovar l'acta de l'anterior ple, es nomenarà com a nou regidor (per tres dies) a  José María Giménez Marín per ocupar el lloc que va quedar vacant el passat 9 d'abril, quan va dimitir el regidor de Plataforma per Catalunya, Carles Fontbona, al que Mònica Lora havia comunicat setmanes abans que no comptava amb ell per la llista de les eleccions del 24 de maig. 
La persona que ocuparà el lloc, José M Giménez, es un dels membres de la comunitat gitana de Mataró que van entrar a PxC, en entendre que l'ajuntament socialista afavoria als magribins a l'hora de donar nous permisos pels "mercadillos". Però Giménez fa més d'un any va trencar amb Mònica Lora, així que entrarà com a regidor no adscrit, al costat del regidor exPxC, Juan Gabriel Ponce, també no adscrit. 
Ponce en deixar PxC va denunciar "la manca de transparència de Mònica Lora pel que fa als comptes del Grup Municipal", la qual té dedicació exclusiva com a regidora de l'oposició, "amb un sou anual brut de 37.800 euros, a més de les dietes per assistència a plens, i l'assignació de consellera comarcal". Ponce es va queixar diverses vegades de l'opacitat amb la que, des del seu punt de vista, es gestionen els 3.000 euros mensuals del Grup Municipal de PxC, més l'assignació de 6.600 euros anuals per haver obtingut tres regidors. Per la seva banda Lora va acusar a Ponce d'afavorir al PP.
Fa dos mesos, en dimitir Fontbona la portaveu del grup i cap de llista, Mònica Lora, em va dir  que "la llista de l'any 2011 va ser feta de manera precipitada i això va ser un error, que no repetirem". 
A les eleccions del passat dia 24, PxC va obtenir només una regidora, Mònica Lora, front els tres de 2011. El nou consitori es constituirà el dissabte dia 13 al migdia. Lorà serà també a partir del dia 13 de juny l´única representant municipal a la demarcació de Barcelona, front els 47 que va obtenir fa 4 anys.

 José M Giménez, ocuparà el lloc del regidor de PxC, Carles Fontbona (esquerra), que va dimitir fa dos mesos, però serà no adscrit, a l'igual que Juan G Ponce (a la dreta de la foto). Dels tres regidor que va obtenir PxC el 2011, ara només n'ha obtingut una, Mònica Lora, que serà l´únic càrrec electe de PxC de tota la demarcació de Barcelona  
J M Giménez
ACTUALITZAT 10 de juny: 
A sota imatge de la pressa de possessió de l'acta de regidor de José M Giménez.
Tot i que els regidors que no repetirien en no haver-se presentat o no haver estat escollits, van intervenir per acomiadar-se, ell no ho va fer.
Acabat el ple es va fer la foto de tot el consitori sortint 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada