dissabte, 18 d’abril del 2015

FILIP DEWINTER, LÍDER DE L'ISLAMÒFOB VLAAMS BELANG, DÓNA SUPORT A ESTER GALLEGO DE "SOM CATALANS" AL CONGRÉS QUE HAN CELEBRAT A BARCELONA. Gallego encapçalarà la candidatura del partit independentista antiimmigració a Vic

El diputat flamenc i líder dels Vlaams Belang, Filip Dewinter, que aquesta setmana ha patit un intent d'atemptat a la seva persona, ha participat avui a un hotel de Barcelona a la cloenda del primer congrés del partit independentista islamòfob, "SOM Catalans" que es presenta a les eleccions municipals de Vic, on haurà de competir amb Josep Anglada de Plataforma Vigatana, i Joan Carles Fuentes de Plataforma X Catalunya. 
A l'acte, al que han assistit unes cinquanta persones, també ha intervingut l'ex responsable de Relacions Internacional de PxC, Enric Ravello, impulsor de SOM, la candidata a l'ajuntament de Vic, Ester Gallego i el regidor alemany Kevin Gareth Hauer.
 En contra del que semblava, donat que aquestes últimes setmanes han fet campanya i enganxada de cartells a diferents municipis de la Catalunya central sota el lema "Més independència, menys immigració", només faran candidatura a la capital d'Osona. Així doncs el regidor, exPxC, d'Esparreguera, Sergi Hidalgo, que es va passar a SOM fa un any, i que ha estat present a l'acte, no es torna a presentar al seu municipi.   

Enric Ravello, ex Secretari de Relacions Internacionals de PxC, Ester Gallego, presidenta de SOM i candidata a l'alcaldia de Vic, el líder del Vlaams Belang i diputat flamenc, Filip Dewinter, la dirigent del VB, Hilde de Lobel, i el regidor alemany del PRO NRW, Kevin Gareth Hauer. 

Enric Ravello i el regidor alemany Kevin Gareth Hauer
El primer en intervenir ha estat  el regidor de partit islamòfob alemany PRO-NRW a la ciutat de Gelsenkitchen, Kevin Gareth Hauer,  que després de mostrar el seu suport al projecte de SOM, ha afirmat que tot i que a les ciutats alemnayes "hi ha musulmans menys estrictes i d'altres més estrictes, als barris on ells són majoria formen una societat paral·lela en la que la llengua alemanya es substituida pel turc, i les institucions democràtiques són ignorades pels Consells d'Ancians que dictaminen segons la Sharia" .
Gareth Hauer s'ha referit al sorgiment del moviment PEGIDA i ha denunciat les persecucions cap al seu partit i aquest moviment. (Actulitzat!: Recomano llegir les dues pàgines que publica diumenge La Vanguardia a les planes 3 i 4 sobre aquests grups islamòfobs, que titula "Els neonazis apunten albergs"  
Tot seguit ha parlat Enric Ravello que, a més de persentar tres llibres sobre la islamització, sobre Escòcia i Irlanda, ha insistit que les dues úniques forces polítiques estrangeres que donen suport al procés independentista català són la Lliga Nord -que ha enviat un missatge de suport a SOM-, i el Vlaams Belang de Filip de Winter. Ravello ha fet un recompte del referèndum a Escòcia en el que el sí a la independència va perdre, segons ell, a causa del vot negatiu dels pakistanesos.



El discurs més extens ha estat el de Filip Dewinter, que ha arribat a l'acte escortat per un servei de protecció policial del consulat belga, donat que aquesta setmana ha patit un intent d'atemptat a la seva segona residència, on va ser amenaçada amb una pistola la seva filla (clica per anar a la notícia), 
Ha començat el seu parlament explicant la seva recent trobada a Damasc amb el president Baixar al Assad, al que ha qualificat de lluitador contra la islamització. Tot seguit ha recalcat que el projecte de SOM d'Ester Gallego té el suport de les forces parlamentàries del FPO austriac i del Vlaams Belang, que "tots junts lluitem contra la islamització i l'amenaça del multiculturalisme". I després d'afirmar que l'Islam "no encaixa amb la civilització i cultura europea" ha deixat anar el seu discurs demagog i, des del meu punt de vista incitador a l'odi, afirmant que "qualsevol indigent, qualsevol fracasat, qualsevol criminal, o qualsevol fugitiu de la justícia de qualsevol racó del món, que ha decidit abandonar el seu país, sembla que ve o vol venir a Europa a trobat el seu lloc" I tot seguit ha afirmat que "gran part dels aturats són estrangers, i la majoria d'estrangers són aturats, i es queden aquí gràcies a que reben els ajuts de l'estat". I després de repetir el seu suport a SOM, ha acabt dient que "Nosaltres volem ser els amos del nostre país. Una Europa pels europeus, una Catalunya pels catalans, un Flandes pels flamecs!" 




L' última en intervenir ha estat la presidenta del partit i cap de llista per Vic, Ester Gallego, que ha qualificat el Primer Congrés de SOM Catalans, celebrat avui, com una acte d'afirmació "dels que estimem Catalunya front la dictadura del multiculturalisme" . I ha dit que "molestem a molts, des de la CUP i ERC fins a CiU que es van manifestar amb Unitat contra el Feixisme i el Racisme contra nosaltres, el passat 15 de novembre, quan vem fer un acte públic a Vic". Tot seguit ha manifestat que SOM Catalans són "els veritables nacionalistes  que estimen Catalunya donat que s'oposa un país multicultural ple de delinqüents i immigrants". I ha afirmat que entrarà com a regidora a l'ajuntament de Vic com a primera fita, per a que SOM creixi a tot Catalunya". I ha acabat dient que "volem recuperar la Catalunya de sempre. No volem un País Nou, com diu la CUP, volem la Catalunya de sempre dels i pels catalans!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada