diumenge, 5 d’octubre del 2014

LA ESPAÑA EN MARCHA CREMA ESTELADES I FOTOS DE PUJOL I MAS A LA "CAPEA" MENTRE TREBALLA PER QUE L'ACTE DEL 12-O NO SIGUI UN FRACÀS DE GENT COM LA DE L'11-S AL RAVAL

Després del fracàs d'assistència a la manifestació ultra de l'11 de Setembre al Raval de Barcelona a la que només van participar-hi unes 45 persones, La España en Marcha, formada per Alianza Nacional, La Falange, Nudo Patriota i Movimiento Católico Español, està treballant per tal que la concentració a Montjuïc del proper 12 d'octubre tingui una participació de públic important, no inferior a 500 persones que hi van assistir l'any passat.
I com a primer pas per evitar un nou fracàs de participació, l'acte es convoca unitàriament amb Democracia Nacional, que va deixar La España en Marcha abans de les eleccions europees, i que té diferents grups actius a Catalunya, que poden aportar, comptant simpatitzants, més de seixanta persones,  a part dels militants de Castelló i València. També vindrà l'autocar de DN que sortirà à des de Valladolid, i els que vinguin en els autocars col·lectius que sortiran, com l'any passat des de Madrid. Alianza Nacional ha fletat un autocar gratuït des de Castelló.
També convoca la concentració de Montjuïc el Frente X España, que aquest últim any ha organitzat sis manifestacions a Barcelona, i la desconeguda División Europa. El Casal Tramuntana, MSR, Soberanía y Libertad, i Plataforma X Catalunya participaran en un dels dos actes del bloc constitucionalista que es faran al centre de Barcelona.
 A la manifestació del passat 11 de setembre a Barcelona, Pedro Pablo Peña, d'Alianza Nacional, i Manuel Andrino de La Falange ja van dir que tornarien a Barcelona el 12 d'octubre i, que en el cas que se celebri la consulta del 9 de novembre tornarien per impedir les votacions.
 S'ha de recordar que el Jutjat n 26 de Barcelona, a petició del Fiscal de Delictes d'Odi i Discriminació, Miguel Ángel Aguilar, ha processat a Pedro Pablo Peña d'Alianza Nacional i Manuel Andrino de La Falange, pels delictes de provocació a l'odi (510 Codi Penal) i injúries greus (art 208, 209, 211 i 215)  per les declaracions que van fer el 12 d'octubre passat a l'acte de Montjuïc. Per aquest motiu van declarar al jutjat 26 de Barcelona el passat 16 de juliol. En relació a aquestes actuacions judicials Peña va declarar el passat dia 11 de setembre, en acabar la manifestació, que el Fiscal Aguilar és un "mierda y un mamarracho"

CREMA D'ESTELADES I DE FOTOS DE JORDI PUJOL I ARTUR MAS
 La España en Marcha, com havia anunciat, va realitzar ahir prop de Madrid per segon any consecutiu, una Capea Patriota o corrida amb vaquillas sense matar l'animal en el que es van tornar a cremar estelades i, també, retrats de Jordi Pujol. Hi van participar 150 persones i s'hi van fer diversos parlaments en favor de la unitat d'Espanya, contra els separatismes i per la supressió de les autonomies. Segons les joventuts de La Falange, organitzadores de l'acte, en el que també ha participar Alianza Nacional, Nudo Patriota i Movimiento Católico Español,  la cremada s'ha fet perquè "les estelades fomenten l'odi a Espanya". Així mateix anuncien que el 12 d'octubre a Barcelona es cremaran més banderes i retrats.


 Imatges de la crema d'estelades i fotos de Jordi Pujol i Arur Mas d'ahir a Madrid. Un dels que hi participa és Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional. A la primera imatge es veu a l'esquerra la foto de Mas 
 Vídeo de la crema


   

Cartell de la Capea Patriota d'ahir

 Un dels cartells de convocatòria de Democracia Nacional de l'acte del 12 d'octubre a Motjuïc amb autocar inclòs


 Convocatòria unitària de l'acte ultra de diumenge vinent
Els organitzadors volen que l'acte del proper diumenge tingui una participació no inferior a la de l'any `passat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada