dissabte, 6 de setembre del 2014

INTERIOR VOL QUE LA MANIFESTACIÓ DE LA ESPAÑA EN MARCHA DE L'11-S. AL RAVAL MODIFIQUI L'ITINERARI. El consulat americà inclou l'acte en el llistat de llocs a evitar per possibles aldarulls

 

Ahir la tarda el Departament d'Interior va comunicar a Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, el desig que es modifiqui l'itinerari de la manifestació que pensa celebrar pel barri del Raval "La España en Marcha", el proper dijous 11 de setembre, al migdia.  
La manifestació hauria de sortir a les 12 hores de la plaça Aureli Campmany amb carrer del Carme, baixar per Maria Aurèlia Campmany fins la Rambla del Raval, que travessaria de dalt a baix, continuar per Sant Oleguer i acabar al monument de Colom, on es farà un parlament en el que intervendran Pedro Pablo Peña i el cap de La Falange, Manuel Andrino. 
Segons ha manifestat Interior a Peña, s'haurien d'evitar per motius de seguretat, carrers estrets com Maria Aurèlia Campmany on seria difícil aplicar el cordó policial de seguretat i, també, la Rambla del Raval, començant la manifestació a Sant Oleguer. Serà dilluns quan Interior tornarà a contactar amb Peña, i no es descarta que si els convocants no accepten els canvis proposats, bé s'imposi aquest recorregut més curt, bé s'autoritzi l'acte en un altre emplaçament de la ciutat, bé es prohibeixi.  En aquest cas Alianza Nacional podria fer recurs al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
 Pedro Pablo Peña, el passat 12 d'octubre a Barcelona

L'acte de la España en Marcha es convoca sota el lema "Catalanitat és Hispanitat" i segons els convocants pretén  "denunciar la tergiversació històrica de la figura de Rafael de Casanova".  La España en Marcha convoca també un acte a Madrid a les 7 de la tarda al carrer Alcalà, davant de Blanquerna, seu de la Generalitat a la capital d'Espanya, per demanar l'absolució del quinze imputats per l'atac a la seu catalana l'11 de setembre de l'any passat. 
La España en Marcha va organitzar el passat 12 d'octubre un acte a Montjuïc, que havia de començar en manifestació a la Plaça del Països Catalans i acabar a la Plaça Sant Jordi de Montjuïc on es va fer el parlament, però Interior va obligar que s'iniciés a la Plaça Espanya. Precisament pel contingut dels seus parlaments, Pedro Pablo Peña i Manuel Andrino es troben ara imputats. (Llegir escrit del Fiscal que ha motivat la imputació de Pedro Pablo Peña i Manuel Andrino per les seves declaracions el 12 d'octubre passat a Barcelona)
 

 Cartell dels dos actes de La españa en Marcha de dijous

UNITAT CONTRA EL FEIXISME CONVOCA UN ACTE AL MATEIX LLOC DE 10 A 12
La convocatòria de la manifestació de dijous al Raval ha motivat que Unitat contra el Feixisme del Raval, amb el suport de nombroses entitats del barri, hagi convocat un acte sota el lema: "El Raval viu i conviu. Volem un barri sense nazis"a la mateixa plaça  Aureli Campmany  de 10 a 12 del matí. Aquest acte no va ser comunicat al Departament d'Interior fins ahir, i és poc probable que permeti que els dos actes coincideixin en el mateix espai. 

EL CONSULAT DELS ESTATS UNITS INCLOU AQUEST ACTE EN L'ADVERTIMENT ALS CIUTADANS AMERICANS DE LLOCS QUE CAL EVITAR

El El Consolat dels Estats Units de Barcelona ha enviat un comunicat als ciutadans americans registrats, on se'ls recomana abtenir-se d'anar als llocs on hi ha concocades manifestacions per possibles incidents violents. El llista, a més d'incloure la V de l'ANC i ela actes d'ARRAN i Rescat, inclou el del Raval, convocat per Alianza Nacional i La España en Marcha


Missatge de seguretat per a ciutadans dels EUA .: Diada Nacional de Catalunya

11 de setembre  i convocatòria d'un referèndum al novembre:

2 setembre 2014

Els EUA Consolat General a Barcelona alerta els ciutadans nord-americans que l'11 de setembre
 és el Dia Nacional de Catalunya. Molts dels residents de tota la regió celebraran aquest dia fent manifestacions per a la independència d'Espanya i insistint que permeti fer un referèndum el 9 de novembre de 2014. Les autoritats locals preveuen  marxes i manifestacions a tot Catalunya. Vostè ha d'evitar les zones de manifestacions, i anar amb compte si en les proximitats de qualsevol gran reunió, protestes, o manifestacions. Tingueu en compte que alguns esdeveniments estan programats per al la nit del 10 setembre 2014.
Els EUA Consolat General a Barcelona informa als ciutadans nord-americans que cal evitar àrees on les multituds es reuneixen. Fins i tot les manifestacions destinades a ser pacífiques poden convertir-se en confrontació i una escalada en la violència. Si bé no s'espera cap violència,
poden sorgir conflictes. A més, nombrosos talls de trànsit pot fer el viatge difícil dins de Barcelona. Policia estarà present per supervisar la marxes i manifestacions. És molt recomanable que els ciutadans nord-americans evitin els llocs indicats a continuació, on un gran nombre de persones poden reunir-se:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada