dijous, 17 de juliol del 2014

PUBLICO A LA DIRECTA DOS ARTICLES SOBRE JUDICI STROIKA. UN DE VALORACIÓ I UN ALTRE SOBRE LA DETENCIÓ DE 4 CUSOS QUE EXTORSIONAVEN PER PAGAR ELS ADVOCATS

Abans d'ahir i ahir vaig publicar dos articles a la Directa sobre el cas Stroika. Un fet amb el Bertran Cazorla, sobre la detenció de quatre CUSOS a Tarragona i Terrassa per extorsionar i agressions per recaptar diners -segons els mossos- per pagar els advocats dels 16 que han estat jutjats.
L'altre, de valoració de com ha anat el judici que tindrà sentència en un sentit o un altre segons quines sentències del Suprem es considerin per acceptar o no les declaracions inculpatòries al jutjat de Manresa, el que va declarar el menor ja condemnat en jurisdicció de menors i que ara ho ha negat tot, i per anul·lar o no les escoltes telefòniques. De tota manera el fet que s'hagi detingut a 4 CUSOS -un Alberto F F que estava sent jutjat i era en llibertat provisional- per extorsions violentes per recollir diners pels advocats, tot i ser extratemporani de cara a aquest judici no ajuda a que siguin absolts del delicte d'associació criminal i il·lícita. 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada