dissabte, 24 de maig del 2014

DILLUNS VISTA ORAL A VIC PER LA DEMANDA D'ANGLADA CONTRA LA SEVA DESTITUCIÓ. La Direcció demana la suspensió en haver traslladat la seu central a Esplugues


El Jutjat de Primera Instància núm. 2 de Vic celebrarà el proper dilluns 26 de maig, a les 10 del matí, la primera vista oral de la demanada de Josep Anglada contra les actuacions del Consell Executiu de PxC, que el passat 8 de febrer el van destituir de la presidència del partit, en una reunió que Anglada argumenta que se li va dir que s'havia aplaçat, i en la que tampoc estava a l'ordre del dia la destitució del president.
 L'actual direcció de PxC, presidida per Xavier Simó i Robert Hernando, van demanar la suspensió de la vista oral de dilluns, donat que, segons ells, els jutjats de Vic no en són competents en haver traslladat l'actual direcció la seu central i domicili legal de PxC de Vic, on era fins el mes de març, a uns baixos del carrer Emili Juncadella d'Esplugues de Llobregat, municipi en el que, per cert, PxC no hi té representació. 

No obstant, en una providència datada el 23 de maig, el Jutjat de Primera Instància núm. 2 de Vic ha desestimant aquesta petició i s'ha considerat competent per celebrar dilluns la vista en la que, sense entrar probablement en el fons de la qüestió, podria restituir cautelarment a Josep Anglada a la presidència de PxC.



Anglada i Riera a una banda, i Fuentes i Catalán a l'altra. Al mig el lloc de Cristina Gayoso que no ha assistit als últims tres plens

           
S'ha de dir que el 12 de maig els advocats d'Anglada van ampliar la demanda contra l'actual direcció donat que, mentre se celebració la reunió de l'Executiva del 8 febrer a L'Hospitalet de Llobregat, sense informar als interessats,  es va procedir  al canvi de contrasenyes i "usurpació" dels comptes personals de correu, facebook, twitter i blog d'Anglada i de la regidora Marta Riera.

L'actual executiva no ha aconseguit que Anglada sigui destituït del càrrec de president del grup municipal de PxC a Vic, que desitja que sigui ocupat pel regidor Juan Carles Fuentes (resident a Calafell), i té el suport de les regidores vigatanes Pilar Catalán i Cristina Gayoso. De fet l'alcalde i el secretari municipal, en base a diferents informes jurídics, creuen que no es pot cessar Anglada de portaveu del grup fins que no s'aclareixi el galimaties legal sobre la seva destitució i la posterior expulsió d'ell i Marta Riera.  Així, el Grup Municipal de PxC a Vic està dividit en dos,  amb Anglada i Riera per una banda i Fuentes, Gayoso i Catalán, d'altra si be la regidora Gayoso no ha assistit als tres últims plens.


      
Video del Canal Taronja informant de la vista oral de dilluns

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada