dilluns, 24 de febrer del 2014

DEMÀ ELS DOS PRIMERS JUDICIS PER LES DENÚNCIES DE PxC A ANGLADA. AMENACES I CALUMNIES

Demà dimarts se celebraran al Jutjat nº 1 de Vic els dos primers judicis de faltes(95/2014 i 103/2014)  derivats de la crisis de PxC i la destitució de Josep Anglada. 
Un és per la denúncia de la regidora Pilar Catalán per les amenaces que hauria patit la nit del 10 de febrer, quan  Anglada va anar a casa d'ella a demanar-li explicacions per la seva destitució i, ella no li va obrir la porta. Segons la versió de Catalán, ell l'hauria insultat i amenaçat amb crits, cosa que va motivar que Catalán truqués a la policia municipal.  Catalán també diu haver rebut missatges amenaçadors per la qual cosa ha demanat una ordre d'allunyament. 
Segons Josep Anglada, "en el judici quedarà clar que no he amenaçat ningú donat que hi ha missatges i watsaps posteriors on ella i la regidora Gayoso em diuen que ens trobarem per parlar l'endemà al despatx" El segon és per calumnies al regidor de PxC, Juan Carles Fuentes, que aspira a ser el nou portaveu de PxC a l'Ajuntament de Vic. Així després que Fuentes denunciés que Anglada havia tret el 9 de febrer 32.000 euros del compte, Anglada va tuitejar i fer un comunicat justificant haver tret diners per tal d'evitar que Fuentes se'ls quedés, donat que, segons Anglada, l'anaven de desnonar del seu domicili a Calafell i voldria els diners per pagar ells lloguers pendents. Anglada també va fer diversos tuits insultants cap a ell.

ANGLADA NEGA HAVER-SE COMPRAT EL COTXE AMB DINERS DE PxC
Josep Anglada m'ha manifestat que ell no s'ha comprat el seu nou cotxe amb diners del partit. "És totalment fals que desviés diners de PxC cap a mi. El cotxe l'he pagat amb diners meus, i aquests anys hagués fet alguna irregularitat l'Ordóñez -que és el tresorer- i els altres dirigents ho haguessin vist"
D'altra banda Anglada confia que si no s'accepten les seves al·legacios contra la destitució i l'expulsió, que diu que ha enviat ja per burofax als domicilis d'August Armengol i Xavier Simó, els tribunals ho posaran tot a lloc donat que la destitució és va fer en una Executiva convocada de manera irregular. "I si els tribunals em restitueixen, donades les moltes irregularitats de com ho han fet, convocaré una assemblea general de militants i regidors i seran ells els qui decidiran si Anglada ha de continuar o no a PxC"
 

 Un dels tuits d'Anglada cap a Fuentes. 

 J.C. Fuentes i Pilar Catalán, a la dreta de la foto, en el Ple de Vic. Donat que la Secretària Municipal no cursarà el pas d'Anglada i Marta Riera al grup no adscrit fins que no sigui efectiva la seva expulsió de PxC, hauran d'estar junts en el ple del proper dilluns. 
Al costat d'Anglada, Cristina Gayoso, enfrontada també amb Anglada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada