dijous, 16 de gener del 2014

PETICIÓ D'UCFiR A ARTUR MAS PER QUE NO ES REUNEIXI AMB R.MARONI DE LA XENÒFOBA LLIGA NORD. Paradoxalment és la primera autoritat i grup polític estranger que dóna suport a la consulta


A dalt diputats de la Lliga Nord vestits amb l'estelada. A sota, cartell xenòfob de la LN 

Unitat  Contra el Feixisme i el Racisme, SOS Racisme i altres organitzacions han demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que demà no es reuneixi amb Roberto Maroni, president de la regió italiana de Llombardia i dirigent del partit independentista i xenòfob, Lliga Nord. Petició a la que s'hi pot sumar qui vulgui al portal Change.org

Aquest partit és un dels aliats internacionals de Plataforma X Catalunya, acaba de sumar-se a l'aliança de Marine Le Pen i Geert Wilders de cara a les eleccions europees, i està fent una campanya de descrèdit contra la ministra italiana d'orígen congolès, Cécilie Kyenge, a qui compara amb un orangutà. La campanya contra la ministra s'ha intensificat aquests últims dies des del diari La Padania, propietat de la Lliga Nord.

Demà Artur Mas rebrà al Palau de la Generalitat a Roberto Maroni, i serà primer líder d'un partit i president d'una regió europea que donarà suporta a la consulta del 9 de novembre. Enric Ravello i Josep Angalda han participat a nombroses trobades i actes amb La Lliga Nord partit que desitja la independència del nord d'Itàlia, i  que ha assistit als últims congressos de PxC amb qui comparteixen ideologia tot i que Anglada no doni suporta a la consulta per la independència de Catalunya. En canvi el secretari de Relacions Internacionals de PxC, Enric Ravello, si que n'és favorable
Quan CiU fa uns mesos va fer al cartell de "L'Espanya subsidiada viu de la Catalunya productiva" va copiar l'eslogan de la Lliga Nord.
  
 Imatge de Roberto Maroni

PETICIÓ:
Trobem del tot inacceptable que vostè es plantegi reunir-se, demà divendres, 17 de gener, amb un dirigent feixista com és Roberto Maroni. Més enllà de ser president de la Llombardia, és dirigent de la Lega Nord (LN). Aquest partit és, des de fa molts anys, autènticament feixista. Els seus militants surten en escamots per atacar a persones immigrades i gent gitana al carrer. Aquestes “patrulles ciutadanes” van ser autoritzades pel propi Roberto Maroni, quan aquest era Ministre d’Interior del govern de Berlusconi. L’eurodiputat de LN, Mario Borghezio, ha estat condemnat per un atemptat contra immigrants. Molt lluny de qualsevol visió nacional democràtic  i ciutadà, LN defensa el racisme biològic i genètic, igual que els nazis als anys 30. És coneguda la relació estreta entre LN i “Plataforma per Catalunya”, partit de l’històric franquista, Josep Anglada.

Les proves són clares: Roberto Maroni i el seu partit són feixistes. La conclusió també ha de ser clara; el President de Catalunya no es pot reunir amb ell. Ho deu a totes les forces democràtiques, oposades al feixisme; a Catalunya, a Llombardia i a l’Estat italià.
 
      Sr Artur Mas, President de Catalunya
No es reuneixi amb el feixista, Roberto Maroni
Trobem del tot inacceptable que vostè es plantegi reunir-se, demà divendres, 17 de gener, amb un dirigent feixista com és Roberto Maroni. Més enllà de ser president de la Llombardia, és dirigent de la Lega Nord (LN). Aquest partit és, des de fa molts anys, autènticament feixista. Els seus militants surten en escamots per atacar a persones immigrades i gent gitana al carrer. Aquestes “patrulles ciutadanes” van ser autoritzades pel propi Roberto Maroni, quan aquest era Ministre d’Interior del govern de Berlusconi. L’eurodiputat de LN, Mario Borghezio, ha estat condemnat per un atemptat contra immigrants. Molt lluny de qualsevol visió nacional democràtic i ciutadà, LN defensa el racisme biològic i genètic, igual que els nazis als anys 30. És coneguda la relació estreta entre LN i “Plataforma per Catalunya”, partit de l’històric franquista, Josep Anglada.
Les proves són clares: Roberto Maroni i el seu partit són feixistes. La conclusió també ha de ser clara; el President de Catalunya no es pot reunir amb ell. Ho deu a totes les forces democràtiques, oposades al feixisme; a Catalunya, a Llombardia i a l’Estat italià.

Atentament, 
Nom i dades de qui signa la petició 
Enric Ravello i Josep Anglada a una reunió amb dirigents de la Lliga Nord

Cartell de CiU imitant el discurs de la Lliga Nord, sobre la Padania i la Itàlia del centre i sud.

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)
Anglada: "Unitat  Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) és una associació d'esvalotadors i gamberros que no entenen de democràcia ni de respecte".
Vic | Redacció .- Davant la visita de Roberto Maroni, dirigent de la Lega Nord (LN) i president elector de la regió de Llombardia, Josep Anglada, ha volgut assenyalar "la falta de respecte i de qualitat democràtica d'associacions subvencionades i sense cap representació popular cap a qui ha estat elegit president de Llombardia amb milions de vots ".
Per Anglada "és la tònica de sempre d'aquests inquisidors que tenen com a normal l'amenaça, l'insult i la provocació. Unitat  Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) és una associació d'esvalotadors i gamberros que no entenen de democràcia ni de respecte".
El líder identitari ha afirmat que "amb la Lega, així com amb altres partits europeus, ens uneix la comuna lluita contra la immigració i la islamització del nostre continent ", afegint "estic segur que el president Mas sabrà estar a l'altura que marca el protocol i rebrà el president d'una de les regions més pròsperes i avantguardistes de la Unió Europea ".
PxC
Vic, 17 gener 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada