dijous, 18 de juliol del 2013

EL MOVIMIENTO SOCIAL REPUBLICANO (MSR) COL·LOCA UNA BANDERA ESPANYOLA AL PI DE LES TRES BRANQUES COM "UN ALTRE ATAC DEL MSR A L'INDEPENDENTISME"



El Movimiento Social Republicano (MSR), partit polític d'extremadreta o nacional-revolucionari, vinculat a l'Aliança Europea de Moviments Nacionals, ha fet públic, avui 18 de juliol, que aquesta nit ha col·locat una bandera espanyola al costat d'una catalana al Pi de les Tres Branques, a Castellar del Riu (Berguedà), simbol de la unitat dels Països Catalans, "com un atac a l'independentisme català". També hi ha posat una bandera del MSR amb el seu símbol, "la flama que il·lumina el camí".
 Segons el comunicat del MSR publicat a Tribuna de Europa (clica),"imaginamos que el separatismo catalán recibirá este acto simbólico de reivindicación nacional española, como una “profanación” a sus “símbolos nacionales” (sic), tal y como ya manifestaron cuando militantes del MSR colocaron una bandera española en el monuments de Rafel de Casanova el pasado 14 de abril"
El comunicat del MSR: "Queda demostrado que en Cataluña existe la Resistencia, la de aquellos que desde la catalanidad no quieren renunciar a su españolidad. Como dice la última campaña del MSR catalán: “L’ÚNICA RETALLADA: A L’ESTELADA!”
 També han fet una pintada amb el símbol del MSR a una pedra o roca propera a l'arbre com es veu a la fotografia.
A preguntes meves, Juan Antonio Llopart, Secretari General del partit ha manifestat que "s'han col·locat tres banderes a l'arbre, tot simbòlic, sense malmetre res ni fer cap mal a l'arbre; no és el nostre estil, a diferencia de Maulets que han destroçat altres monuments a cops de martell."
 
 Aquest fet ha estat rebut com una provocació pels partits i col·lectius independentistes que diumenge celebren l'acte anual al l'indret on es troba el Pi.



 Imatge del 14 d'abril de 2013

Fotos de l'acte del MSR del 12 d'octubre de 2010 a Barcelona, quan Jordi de La Fuente, talla el triangle blau de l'estelada. 
A sota imatges d'aquell acte a la Rambla Catalunya amb membres de l'Aliança Europea de Moviments Nacionals, entre els que hi havia dirigents de Jobbik hongarès i la Fiama Tricolore.


Falta ampliar...............

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada