dijous, 6 de juny del 2013

JUAN GÓMEZ MONTERO, CAP DE PxC DE ST COLOMA RESPON A QUE ANGLADA VOTÉS A FAVOR DE DONAR UN CARRER A GUILLEM AGULLÓ, DIENT QUE ERA UN F. DE PUTA I ESTÀ BÉ ON ÉS (mort a la tomba)

 ACTUALITZAT, A LES 9 DEL VESPRE. TWITTER SUSPÈN EL COMPTE DE JUAN GÓMEZ MONTERO. QUÈ FARA PxC DESPRÉS DEL TWITT D'ANGLADA DESAUTORITZANT-LO?
AQUESTA DESAUTORITZACIÓ NO ELIMINA EL MALESTAR DE REGIDORS METROPOLITANTS I ELS SOCIS ESPANYOLS DE PARTIDO X LA LIBERTAD PEL FET QUE ANGLADA VOTI A FAVOR DE LA PROPOSTA DE LA CUP DE POSAR UN CARRER A GUILLEM AGULLÓ
Més informació actualitzada, amb el tuit d'homenatge al líder violent dels Boixos Nois, Sergi Soto, mort fa anys (clica)

--------------------------
Juan Gómez Montero, cap de PxC a Santa Coloma de Gramenet,  ha mostrat via twitter (clica) aquesta matinada el seu punt de vista sobre el fet que els 5 regidors de PxC de Vic votessin dilluns a favor de posar el nom del jove antifeixista valencià, Guillem Agulló, assassinat fa 20 anys, a un carrer de Vic, tal com explico aquí (clica).     
Així Gómez Montero ha escrit que "Guillem Agulló era un fill de puta que està molt bé on està ara mateix".     

Aquest tuit, que semblaria celebrant la mort de Guillem Agulló, s'ha fet poc després que el jove antifeixista francés Clément Méric fos atacat a París per tres militants d'extremadreta, quedant en mort cerebral (clica per llegir notícia).

El cert és que és la segona vegada en un mes que diversos dirigents municipalistes de PxC discrepen del que vota Anglada a Vic. Així ara fa un mes, mentre a municipis com Santa Coloma o L'Hospitalet, PxC presentava mocions contra la independència, o declarar la ciutat lliure d'independentisme, Anglada va votar a favor d'una moció de l'Associació de Municipis per la Independència, demanant la supressió de la Delegació i Subdelegacions del Govern central i la retirada de les sancions i expedients a ajuntaments per penjar la bandera estelada en lloc de l'espanyola.
           
Gómez Montero, amb ulleres, al costat d'Anglada
ANGLADA ES DESMARCA AMB UN TWITT DE GÓMEZ MONTERO:
¿Quedarà només en un twitt o una declaració com ha passat amb accions d'altres regidors com fotografiar-se "brazo en alto" amb l'esvàstica o la creu celta o dir que un immigrant mort és un gasto menys per la sanitat (Alberto Sánchez, Albert Pericas i altres...)? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada