dimecres, 12 de juny del 2013

DEMÀ JUDICI PER LA DENÚNCIA D'AGRESSIÓ DE GÓMEZ MONTERO A JORDI PASTOR EL 15 D'ABRIL AL MIGDIA DINS L'AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA, I PER LA CONTRADENÚNCIA QUE POSÀ G.MONTERO CONTRA PASTOR HORES MÉS TARD



COMUNICAT DE GENT DE GRAMENET:
Llegir a Alerta Solidària (clica) 
Demà dijous dia 13 de juny de 2013 tindrà lloc el judici per l’agressió que el nostre company Jordi va patir a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, per part del regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya, Juan Gómez Montero.El judici està previst celebrar-se a les 11.10h als jutjats de Santa Coloma.


Val a dir que el judici ha estat suspès tres cops. Els dos primers cops perquè no trobaven al regidor (que ja va ser condemnat per agressió en el ple d’investidura) i una tercera vegada per ajuntar els dos processos, ja que més tard ens vam assabentar que aquest individu va denunciar en Jordi també.


Així, totes les persones que vulguin donar suport a en Jordi i mostrar rebuig al feixisme d’aquests energúmens, ens veiem demà dijous a partir de les 10.30h a la porta dels jutjats de Santa Coloma.


NO PASSARAN!
Llegiu també el següent article que ens il·lustra el perfil d'aquest individu. "Les altres declaracions de Gómez Montero: Feixisme a cara descoberta"

---------------
He demanat a Juan Gómez Montero si havien fet algún comunicat i només m'ha confirmat que tant Pastor com ell assisteixen en la doble condició de denunciants i denunciats.


 Informació sobre l'agressió del 15 d'abril dins l'Ajuntament (clica)

Informació sobre el tuit de Gómez Montero sobre Guillem Agulló (clica) 

Tuit de j Gómez Montero en memòria del líder dels Boixos Nois Sergi Soto jutjat per defensar la mort d'homosexuals, jueus i immigrants 

COMUNICAT DE PxC DE ST COLOMA SOBRE ELS TUITS I L'UTRAESQUERRA (clica) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada