dijous, 28 de febrer del 2013

SEGONS OSONA.COM, PLATAFORMA POR LA LIBERTAD JA S'HA LEGALITZAT COM A PARTIT, PERÒ JO HE MIRAT EL REGISTRE DE PARTITS DEL MINISTERI DE L'INTERIOR I SURT COM PARTIDO POR LA LIBERTAD, NO COM PLATAFORMA. Continua Ruiz Puerta amb Anglada?

 Anglada i Ruiz Puerta al centre, a l'acte del 30 de juny, contra la mesquita de Torrejón

Com he explicat aquí diverses vegades els últims deu mesos, Josep Anglada feia actes fora de Catalunya com a líder o president de Plataforma X La Libertad (clica per anar al blog de PxLa Libertad de Madrid),  partit que legalment no existia. 
        Els últims mesos, segons fons identitàries o de l'extremadreta,  es donava un enfrontament entre el Responsable d'expansió a Espanya, i de Relacions Internacionals, Enric Ravello, amb l'advocat José María Ruiz Puerta. Ruiz Puerta  era el defensor de Pedro Varela, ex president de CEDADE i advocat de Manos Limpias contra Garzón per les investigacions de crims del franquisme, i qui aportava o recaptava fons per l'expansió espanyola.  Sembla que Ruiz Puerta va posar la major part dels diners de la campanya d'Anglada les passades eleccions espanyoles de 2011.
       Ruiz Puerta, i altres persones que havien entrat a Plataforma por La Libertad procedents de Democracia Nacional o de l'Asociación cultural de Amigos de Leon Degrelle (cap belga de les SS a qui honoren) no compartien el discurs pancatalanista d'Anglada i Ravello, i que PxC obris seu a Perpinyà. En aquell moment tot feia pensar que Ravello seria el cap de llista de les eleccions europees de 2014, cosa que no agradava a la gent de Px L.Tampoc va agradar que a l'acte de Torrejón de Ardoz del juny passat el faristol o tribuna tingués en català "primer els de casa" i no hi hagués cap bandera espanyola.
 
 Inauguració de la seu de PxC a Perpinyà
L'obertura de seu a Perpinyà com va informa Le Monde va molestar molt a Marine Le Pen que discrepava també per l'ideari d'Anglada i Ravello, i fa uns mesos algunes de les persones que havien entrat a PxL estaven a punt de trencar amb Anglada o havien abandonat el projecte (clica)  i  Anglada ja no tenia el suport de cap del tres digitals d'extremadreta. Alerta Digital anava amb Gerard Bellata (responsable de PxC de Vilanova) que va crear Catalunya Desperta Ya!, Mediterráneo Digital amb Pablo Barranco (ex Secretari General de PxC) que crear Vía Democrática, i Minuto Digital no apostava per ningú



 Ara, tal com informa avui Osona.com (clica),  PxL ja existiria legalment, però no com a Plataforma por la Libertad, sinó com Partido por la Libertad, i segons Ruiz Puerta,  PxL té la seu al pis 1-D de l'escala esquerra del carrer Walia número 4 de Madrid, al barri Niño Jesús, on també hi té la seu l'empresa Prote-limp Servicios Generales SL, segons el servei d'informació empresarial Axesor, i Arquitectura Ecologica del Mediterraneo HNA SL
Avui he buscat avui si existeix al registre de partits del Ministeri de l'Interior Plataforma X La Libertad i només he trobat Plataforma Vigatana (amb seu al domicili particular), primer partit que va crear Anglada,  Plataforma per Catalunya  i Partido por la Libertad( mira el registre del Ministeri) 
El dubte és doncs si Ruiz Puerta emprèn el camí sol com Partido por la Libertad, al marge dePlataforma por la Libertad de Madrid,  de Plataforma X La Libertad de Málaga (clica)  y de Plataforma X La Libertad de Asturias, donat que els blogs d'aquests partits no diuen res de canvi de nom.    

ACLARIMENT AVUI DIVENDRES 1 DE MARÇ: AHIR VAIG ENVIAR DOS MAILS A PLATAFORMA X LA LIBERTAD SOBRE SI HAVIEN CANVIAT DE NOM I SI RUIZ PUERTA ESTAVA A PARTIDO X LA LIBERTAD O A PLATAFORTMA POR LA LIBERTAD I SI LES DUES FORMACIONS (PARTIDO X L i PLATAFORMA X LA L) EREN EL MATEIX, I NO M'HAN CONTESTAT.
ACLARACIÓN, 2 DE MARZO:
No he recibido respuesta de PxL de Madrid pero sí de Málaga:
 

Partido por la Libertad comparte proyecto con PxC y la fórmula será la que el Secretario General y de Organización, habrán encontrado para su estrategia e intereses, todos estamos en lo mismo.
Por lo demás no tengo ningún interés en perder el tiempo con alguien que miente sobre mis compañeros e intenta aprovechar su trabajo para conseguir fama y venta de artículos, conferencias o libros.
Si quiere dirigirse a alguien, hágalo a fuentes autorizadas como José María Ruiz Puerta o el Secretario de General o el de Organización de PxC.
Saludos.

Carlos Fuster Cerezo
Delegado PxL Málaga


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada