dijous, 10 de gener del 2013

ENTREVISTES I COMENTARIS SOBRE PRESENTACIÓ "AMOR A LA CARTA" DEMÀ A GIRONA"

Demà divendres presento "Amor a la carta" a la les 20 hores a la Llibreria 22 de Girona (Carrer Hortes, 22) acompanyat de Saïd el Kadaoui  i Iolanda Pineda
Adjunto l'entrevistade ràdio que va emetre ahir La Xarxa a La tarda de Girona, amb l'Eduard Cid, una informació de Diari de Girona i el link del  Tot Salt.





Clica per escoltar l'entrevista de radio


Llegir a Diari de Girona, clica.

SETMANA A LA VISTA (Diari de Girona)






SETMANA A LA VISTA
SETMANA A LA VISTA  
ALBERT CORNELLÀ Tot i que, oficialment, avui és el primer dia en el qual els comerços apliquen les tradi?cionals rebaixes de després de festes, enguany molts comerciants han optat per oferir descomptes importants des de fa una setmana. Tot i això, avui s'inaugura oficialment la ?temporada de rebaixes, una tradició que podria desaparèixer en els propers anys, atès que les autoritats estudien lliberalitzar aquesta pràctica. La difícil situació econòmica, que ha provocat un important descens en les vendes de Nadal i Reis, fa que molts comerços hagin posat les seves esperances en les rebaixes.

Avui dilluns es reemprenen les tertúlies literàries a la Biblioteca. Per la primer tertúlia de l'any, s'ha escollit el llibre Moments estel·lars de la humanitat de Stefan Zweig. El llibre aplega catorze minirelats històrics fascinants i absolutament variats, fets històrics que van des de la caiguda de l'imperi d'Orient a mans dels turcs, el descobriment de l'oceà Pacífic, la derrota de Napoleó o el viatge de Lenin a Rússia l'any 1917.... Moments històrics que han resultat decisius en els segles posteriors.
El Museu del Cinema de Girona (a partir de 2/4 de 9 del vespre) i l'Ateneu Bar de Banyoles (a partir de les 9 de la nit) acullen la projecció del Documental del Mes. En aquesta primera sessió del 2013, el film protagonista serà Big Boys Gone Bananas. El director suec Fredrik Gertten s'enfronta a la persecució legal i psicològica iniciada per la multinacional Dole Food Company quan va estrenar el seu anterior film Bananas!, que relata la querella de 12 treballadors d'una plantació a Nicaragua contra la poderosa empresa. Ara ens mostra el procés d'assetjament de la multinacional contra Gertten i la seva productora, a través de la intimidació.

Després de 20 anys de carrera, Dominique A presenta a l'Auditori, en el primer concert de la seva gira pel territori espanyol, el seu novè treball: personal, elegant, únic. Creador de grans atmosferes, en aquesta proposta l'artista de Nantes està acompanyat per una banda de rock. Vers les lueurs és un retorn a la senzillesa, una fugida de la quotidianitat, una nova revisió de la chanson francesa.

El periodista Xavier Rius presenta, a les 7 de la tarda a la Llibreria 22 de Girona, la seva novel·la Amor a la carta. Una història d'amor, amb molta intriga, ambientada als anys 1996 i 1997 a l'Hospitalet de Llobregat i al municipi imaginari de Puig d'Empordà. L'acte comptarà amb les intervencions del mateix autor, i de Guillem Terribas, Said El Kadaoui i Iolanda Pineda.
---------------

AVUI DIVENDRES SURT DESTACAT A L'AGENDA DEL PUNT AVUI
Estel La Xarxa Girona Ràdio



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada