dilluns, 11 de juny del 2012

ANGLADA AMB EL BISBE, EN UN CORPUS AMB POCS AUTÒCTONS

Ahir es va celebrar a Vic la diada de Corpus. A les fotos es veu Anglada, content, al costat del Bisbe conservador, Romà Casanova. La majoria de regidors que hi participen són de PxC, i l'alcalde democratacristià (potser hauríem de dir "cristianista radical" en ser un partit que barreja religió i política) com els anys anteriors tampoc no hi va anar.  De l'equip de govern hi eren Josep Arimany, Xavier Farrés i Montse Rovira, si bé els dos primers van marxar aviat.
   Si mirem les fotos de la missa i de la processó posterior veurem que la majoria de les monges no eren de casa, com tampoc no ho eren els escolanets ni els nens i nenes que rebien la primera comunió.
Ara fa un any vaig dir que una mostra que la  interculturalitat que combat Anglada era imparable, era el fet que dos dels tres regidors de PxC a Salt tinguessin parella immigrant de color i fins i tot..., en algun cas, ex amics magribins.
Ara, Anglada, que es mofa que la majoria de regidors vigatans que van a la processó del Corpus són de PxC, ho fa acompanyant religioses africanes i llatines -que porten vel-, i nens vigatans fills de pares i mares llatinoamericans. La vida és així!
A Vic van venir immigrants perquè molts "de casa" no volien treballar a les fàbriques, les granges, ni fer de monges... Lloat sigui Déu!

                                    (Fotos: El 9 Nou i J Comajoan)
                             Dones immigrants amb vel.
                  Anglada al costat del Bisbe, la seva esposa, tres regidores de PxC, una de CiU, monges estrangeres i nenes "que no són de casa" que acaben de fer la primera comunió.

2 comentaris:

  1. Això demostra que els catalans estan essent substituïts per musulmans i, també, per cristians de l'altre costat de l'oceà i de l'Àfrica subsahariana.

    N'Anglada no pot fer-hi res. D'aquí a poques generacions, els europeus s'hauran extingit.

    Aquesta és la voluntat de Déu, d'en Karvala i en xavier Rius!

    ResponElimina
  2. Umha Catalunha sem catalans ja nom seria Catalunha. Os povos forma-os seu sangue. Nom há que ser hipocrita defendendo a autodeterminaçom e soberania dos kurdos, tibetanos, mapuches,... e nom faze-lo com as naçons da Europa.

    Todos os povos tenhem direito a existir, o multi-culturalismo e mundializaçom só beneficia ao capitalismo inter-nacional que busca um mundo sem diferenças étnicas, nacionais e culturais sobre o que erigir um tiranico governo mundial de ouvelhas.

    ResponElimina