dissabte, 26 de maig del 2012

1.500 PERSONES ES MANIFESTEN A VIC CONTRA EL RACISME

Unes 1.500 persones s'han manifestat avui de manera pacífica i festiva pel centre de Vic per la cohesió social i contra el racisme, convocatòria que es va fer des de diferents associacions i entitats després dels últims fets racistes i que, enlloc de rebre el suport de les forces polítiques que accepten la Declaració Universal dels Drets Humans (llibertat religiosa inclosa), es va rebutjar la convocatòria presentant-la com una amenaça per Vic i organitzada per gent de fora (clica aquí).  Malgrat que ICV i ERC no hi han donat suport, també hi havia militants i simpatitzants d'aquestes dues forces polítiques. Com he explicat aquí mateix l'única força amb representació a l'ajuntament ha estat la CUP.  
La manifestació ha sortit a tres quarts de set de la Plaça, ha recorregut tota la Rambla i una hora més tard ha acabat a la Plaça on un nen ha llegit el manifest en favor de la cohesió social. Tot seguit  Yousef Al·laoui, del Consell marroquí d'Osonoa, ha fet un emotiu parlament, s'ha llegit un escrit de Matthew Tree, i ha tancat l'acte David Karbala, d'Unitat contra el Feixisme.

LA SECTORIAL D'IMMIGRACIÓ DE CDC, NOUS CATALANS, VALORA POSITIVAMENT LA MANIFESTACIÓ, clica aquí
Aquí teniu algunes fotografies.




















Després penjo més fotografies.

1 comentari:

  1. Tothom té dret a manifestar-se. Però és evident que no tothom s'ha manifestat. Només es veuen banderes independentistes socialistes, d'antifeixistes violents, vermelles sense la falç i el martell per no ofendre a religiosos musulmans, banderes al·lògenes a aquest país i algun despistat que ha sortit de la lògia amb la bandera del triangle blau. El punt positiu és que ha transcorregut de manera pacífica i festiva.


    A. Gitla.

    ResponElimina