dissabte, 21 d’abril del 2012

PRESENTACIONS DEL LLIBRE I XERRADA ALS ATENEUS DE SALLENT I VILFRANCA I AL COL. DE TREBALL SOCIAL DE MANRESA


Aquesta última setmana he tingut el plaer de fer xerrades i presentar el llibre a l'Ateneu Rocaus de Sallent, a l'Ateneu Popular de Vilafranca i al Col.legi Oficial de Treball Social de Manresa. Gràcies a tots per convidar-me. Gràcies Guillem, Lluís i Yasmina.



Imatges de la xerrada a l'Ateneu Rocaus de Sallent del 13 d'abril. Em va encantar el local -amb grans vidrieres que donaven un aire obert- i l'ambient que si respirava. Amb 25 persones, entre les que estava l'exregidora de la CUP, Anna Gabriel, seguts en rotllana, i en un format en el que permetia que qui volgués intervingués, a mida que denvolupava els temes, varem xerrar més de dues hores sobre els orígens de la xenofòbia, la situació de l'extremadreta a Catalunya i Europa i dels reptes i estratègies per enfrontar-se a aquest fenòmen.


Unes 25 persones van assistir a la xerrada a l'Ateneu Popular de Vilafranca del Penedès. TV de Vilafranca va fer una peça sobre el llibre. En acabar sopar i tertúlia amb una colla. Quina mandra després agafar el cotxe capa a Moià!
     Link TV VIlafranca


 I el dimecres 18 d'abril, presentació del llibre al Col.legi Oficial de Treball Social de Manresa. Hi havia futbol i potser va restar assistència.En acabar entrevista per la revista El pou de la gallina.
Però el 3 de maig torno a Manresa a la presentació de Tots fem Bages.
    

1 comentari:

  1. Després d'aquest llibre, només caldrà fer-ne un que parli de la situació de l'extrema esquerra que mata; com els tres tarats que varen assassinar un jove, fa dues setmanes, a Madrid.

    ResponElimina