diumenge, 6 de novembre del 2011

L'ANGLADA A SALT, MITING I CONTRAMANIFESTACIÓ













Ahir dissabte PxC va fer el seu primer miting electoral, i va triar Salt. Van intervenir el regidor d'Olot, Ignasi Mulleras, ex líder de Democràcia Nacional, Robert Hernado, regidor d'Igualada i Secretari General i número 2 al Congrés per Barcelona, María Osuna, regidora de Salt i cap de llista per Girona, i Josep Anglada.
Anglada i Osuna van repetir la mentida que a Salt es vol construir la macromesquita salafista més gran d'Europa i es van referir a l'Europa cristiana amenaçada per l'Islam.Unes cent cinquanta persones van participar a l'acte, entre les qui havia regidors i regidores d'arreu de Catalunya.L'ex dirigent de Reagrupament, Jaume Santana, seia a primera fila. Anglada va carregar contra Torramadé per la seva imputació en el cas de la Gassol. Anglada i Osuna van carregar, també, contra els dos regidors trànsfugues de Salt.
Una estona abans unes dues-centes, convocades per grups antifeixistes, es van manifestar per Salt, arribant fins la Coma Cros, on se celebrava l'acte, sent aturats per la policia, sense produir-se incidents, tret un creuament de crits amb una persona que els va saludar "brazo en alto" des d'un bar, prop la Plaça dels Colors.Una regidora de l'Ajuntament de Salt va partipar a la manifestació, sense arribar, però, a la Coma Cros..Moments abans de començar l'acte, una vintena de dirigents de PxC, entre els que estava el Vicpresident, August Amengol, i regidor del Vendrell, el Secretari General i regidor d'Igualada, Robert Hernando, i el regidor de L'Hospitalet, Daniel Ordóñez, eren a Can Ricard, just quan va passar la manifestació sense ser reconeguts pels manifestants. Penso que s'hagués pogut liar molt grossa si arriben a ser reconeguts i aquí va fallar l'ampli desplegament de mossos d'esquadra, donat que els policies de paisà no va ser concients de la situació. Minuts més tard, les mateixes taules i cadires de Can Ricard on seien els dirigents de PxC van ser ocupades per un vintena de manifestants que es van quedar a fer la cervesa i la cigarreta.

1 comentari:

  1. Gràcies per la nota. Resumint. Ells, arrossegant regidors de tot el país, ajunten 150 persones. Una protesta local uneix 200 persones contra el feixisme i per la democràcia.
    I PxC denúncia Unitat contra el feixisme i el racisme, per no deixar via lliura al feixisme:
    http://politica.e-noticies.cat/unitat-contra-el-racisme-denunciada-per-pxc-58765.html
    El món és estrany...

    ResponElimina