dimarts, 10 d’abril del 2018

CITATS A DECLARAR COM A "INVESTIGATS" 7 MILITANTS DE DEMOCRACIA NACIONAL EL 19 D'ABRIL PER LA CAMPANYA CONTRA MESQUITA DEL CARRER JAPÓ DE BARCELONA. Demà acaba el judici a Juan de Haro i un altre militant ultra per les amenaces a la premsa el 12 d'octubre de 2016



 El dirigent de DN Albert Bruguera

El Jutjat d'Instrucció número 21 de Barcelona ha citat a declarar com "investigats" o imputats set miltants de Democracia Nacional per la campanya contra la mesquita o oratori del carrer Japó a Nou Barris, Barcelona. Els fets van ser denunciats per la Fiscalia Delictes d'Odi de Barcelona per tres presumptes delictes de coaccions, contra els sentiments religiosos i d’incitació a l’odi i a la discriminació, tipificats als articles 172-1, 522 i 510 del Codi Penal. Entre citats hi ha el delegat o màxim dirigent del partit a Catalunya, Albert Bruguera, i el responsable a nivell espanyol de la branca juvenil, Democracia Nacional Joven, Juan de Haro. Se'ls hi atribueix liderar el boicot des del mes de març de 2017  a l’obertura d’una oratori al carrer Japó amb el llançament de pintura vermella, obstruint els panys del local amb silicona o la col·locació d’embotits a la porta, entre d’altres, i posar-hi adhesius amb missatges com ‘Mesquita no’, ‘Aquesta és la nostra terra i la defensarem’, ‘Espanya cristiana no musulmana’ i ‘Avui com ahir Espanya no es rendeix", entre molts altres. 
 Juan De Haro el 12 d'octubre de 2016

D'altra banda, demà 11 d'abril a les 12 del migdia se celebrarà en el Jutjat Penal 27 de la Ciutat de la Justícia el final del judici a al dirigent de DN, Juan de Haro i un altre militant ultra per les amanenaces a periodistes el 12 d'octubre de 2016 a Montjuïc. La primera sessió del judici se celebrà el 14 de març, i va quedar pendent els al·legats d'advocats, acusació i Fiscalia. 
L'advocat de l'acusació particular i el fiscal de delictes d'odi de Barcelona, Miguel Ángel Aguilar, justificaran la petició de pena de 4 anys de presó per Juan de Haro i pel simpatitzant ultra, J.M.P.G, i els advocats l'absolució i alternativament unes penes menors.
 S'ha de dir que el 14 de març va estar a punt de haver-hi un acord de conformitat acceptat per totes les parts tret Juan de Haro. Aquest acord implicava declarar-se culpables i ser condemnats a una pena menor que no impliqués presó. L'acusat J.M.P.G. va intentar que De Haro l'acceptés, donat que a ell l'incrimina el vídeo on se sent com diu més d'una vegada a Borràs "como me hagas una foto, te arranco la cabeza". I crec que a De Haro li sortirà bé l'aposta de no declarar-se culpable, ja que les proves contra ell són més qüestionables.
Imatge de la sessió del judici del dia del 14 de març

1 comentari:

  1. La etapa histórica de la reconquista realmente fue un odio acumulado en y durante los siglos, por parte de la población cristiana atrincherada en la cornisa cantábrica. Es injusto que de los frutos de ese odio se beneficien los herederos de aquellos delincuentes de odio, por consiguiente se debería efectuar un gran juicio sumarísimo civil, de acuerdo, no nos pasemos, para exigir responsabilidades económicas e indemnizatorias. Y como dice un himno del Real Madrid: . . . .Y nada más .. .

    ResponElimina