divendres, 15 de setembre del 2017

EL DEPARTAMENT D'INTERIOR NO AUTORITZA LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER DEMÀ A NOU BARRIS CONTRA L'OBERTURA D'UN ORATORI ISLÀMIC AL CARRER JAPÓ. El permís l'havia demanat DN i també hi pensaven participar Josep Anglada amb militants de SOM Identitaris, i Plataforma per Catalunya



El Departament d'Interior no ha autoritzat la manifestació convocada per demà, per Democracia Nacional, contra l'obertura d'un oratori islàmic al carrer Japó al districte de Nou Barris de Barcelona. Interior ha al·legat el perill jihadista com una de les causes per prohibir l'acte. Democracia Nacional, que havia agafat el lideratge polític d'aquesta protesta  que va començar fa més de mig any,   ha decidit no recórrer la prohibició.    
Sorprenia que la convocatòria legal la fes DN quan va ser Plataforma per Catalunya qui va començar a donar suport militant i logístic als veïns contraris a aquest centre de culte.  Democrcaia Nacional ja va agafar el passat juny i juliol el lideratge de la campanya d'alguns veïns de Sant Feliu de Llobregat contraris als trasllat del centre islàmic d'aquest municipi del Baix Llobregat. I a l'igual que va passar a la manifestació del 8 de juliol a Sant Feliu, en la que Josep Anglada es va manifestar al costat de Democracia Nacional, sense presència a l'acte de dirigents ni militants coneguts de PxC, el regidor vigatà i ex dirigent de PxC, ara president de SOM Identitaris, va anunciar fa uns dies que seria amb altres membres del seu partit a la manifestació de demà.    Tot i que a la web de PxC no hi havia la convocatòria de la manifestació, alguns dels seus dirigents també hi pensaven participar.   
Com a protesta a l'obertura d'aquets centre de culte molts vespres s'ha fet una cassolada, si bé la majoria d'entitats polítiques, socials, veïnals i religioses de Nou Barris van signar un manifest donant suport a l'obertura d'aquest oratori o mesquita.
 Imatge de la manifestació del passat 20 d'abril a Nou Barris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada