dilluns, 6 de març del 2017

LA FISCALIA DEMANA TRES ANYS DE PRESÓ PEL VEÍ DE CASTELLDEFELS QUE VA AGREDIR A UNA ALTRE VEÍ HOMOSEXUAL A LA PISCINA COMUNITÀRIA D'UN BLOC DE PISOS, EL JUNY DE 2015.



El fiscal demana tres anys de presó, una indemnització de 7.500 euros pels danys i una segona indemnització encara per determinar per haver-se vist obligat a canviar de domicili, pel veí de Castelldefels que la tarda del 24 de juny de 2015, va insultar i agredir físicament a la piscina comunitària de bloc de pisos on viu, a un altre veí homosexual.
L'acusat es va dirigir de manera despectiva cap al seu veí  amb crits i expressions com "Baboso maricón, hijo de puta, me das asco, a ver si te quitas esas bragas que llevas puestas, tú ya sabes lo que hay!", "Escoria, maricón, no sé como a tu madre no le da vergüenza, eres una escoria, un desecho, te tengo sentenciado!"  I a continuació, obrant amb ànim vexatori i de menyscabar la seva integritat física  li va propinar una bufetada a l'orella, un cop de puny al pit i el va llençar sobre uns arbustos. L'agredit es va veure obligat a canviar de domicili.

El cas està sent instruït pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Gavà, i el fiscal demana tres anys de presó per un delicte de lesions, tipificat en l'article 147.1 del Codi Penal, amb l'agravant de discriminació per orientació sexual, tipificat en el 22.4. Més a més li demana una indemnització de 970 euros per lesions, una de 1.460 per les seqüeles, 5.000 euros més danys moral i una quantitat a determinar en el judici pels perjudicis derivats a haver de canviar de domicili.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada