diumenge, 23 d’octubre del 2016

EL CONSELL POLÍTIC DE PxC RATIFICA L'ASCENS DE JORDI DE LA FUENTE I MÒNICA LORA, MENTRE ANGLADA EIXAMPLA EL PARTIT "SOM IDENTITARIS", DINS I FORA DE CATALUNYA. L'Audiència de Barcelona desestima el recurs de l'ex-Secretari General de PxC, Robert Hernando, de Fuentes i Mulleras a la imputació i celebració de judici per l'intent d'atemptar contra Anglada

Jordi de La Fuente, nou Secretari d'Organització, es dirigeix als 25 militants assistents al Consell d'ahir

El Consell Polític de Plataforma per Catalunya,  celebrat ahir a Mataró, ha ratificat el nomenament de la regidora mataronina, Mònica Lora, com a nova Secretaria General del partit, substituint a Robert Hernando que, de fet, portava un any absent de la majoria d'actes, i ara continuarà com a Vicepresident, si bé hi ha dubtes de que exerceixi realment com a tal. El consell també ha nomenat a l'ex dirigent del neonazi o nacional-revolucionari, Movimiento Social Republicano (MSR), Jordi de La Fuente, com a Secretari d'Organització, càrrec ocupat durant molts anys per David Parada que passa a un segon terme i actualment exercia de Secretari d'Acció Política. També ha abandonat el Consell Executiu, l'advocat Joan Garriga.
Així, amb aquesta reestructuració Plataforma per Catalunya atorga càrrecs o consolida el poder de tres persones de la demarcació de Barcelona: Jordi de La Fuente, Pablo Barranco i Mònica Lora, que és l'única regidora que té PxC a la demarcació, on el passat mandat municipal n'havia obtingut 47.   I és que de fet, després de les eleccions de maig de 2015, en la que PxC es va enfonsar passant de 67 a 8 regidors a tot Catalunya, amb tres regidors a la demarcació de Girona i quatre a la de Tarragona, i amb el regidor del Vendrell, August Armengol, com a nou president del partit, PxC estava totalment desballestada a la demarcació Barcelona on Lora era l´única regidora, mentre molts dels dirigents històrics i la majoria d emilitants abandonaven el partit.
 Ara, doncs, mantenint la presidència August Armengol, dos nouvinguts: Pablo Barranco -que fou expulsat e PxC l'any 2010 i va mlilitar després Via Democrática i VOX- i l'ex número 2 del MSR, Jordi de la Fuente, juntament amb Lora intentetaran, no només dirigir el partit, sinó reconstruir-lo a Barcelona on aviat l'anterior direcció de PxC haurà d'enfrontar-se a fets complexos com la celebració del judici per la temptativa o conspiració per provocar un atemptat a Josep Anglada. L'actual coordinador de PxC a L'Hospitalet de Llobregat -que va nar de número dos a la llista de les municipals de Viladecans- s'ha integrat al Consell Executiu, i va presidir el Consell Política al costat d'Armengol, Lora i Barranco.
Per aquest suposat pla per atemptar contra Anglada estan imputats l'ex Secretari General, Robert Hernando, el també ex Secretari General, Joan Carles Fuentes, i l'ex-regidor d'Olot, Nacho Mulleras. I precisament la Secció 21 del Penal de l'Audiència de Barcelona, va desestimar per un auto del passat 5 d’octubre, el recurs d’apel·lació dels tres membres de PxC acusats de tramar un pla per atemptar contra el regidor de Vic i fundador de PxC, Josep Anglada, ara  president del partit Som Identitarais (SOMI).
Segons l'auto judicial, de les gravacions i missatges recopilats es pot sostenir que va ser Fuentes el qui va exposar com a idea pròpia el tema de l'accident que provocaria un camió conduït per una persona romanesa a la que hauria contractat Robert Hernando per tal que xoqués amb Anglada en un revolt de la carrertera de Tavèrnoles, trobant-se segons l'auto de l'Audiència l'admissió o conformitat expressa d'Ignacio Mulleras. 

 Daniel Clemente, Mònica Lora i Pablo Barranco, presidint la reunió

ANGLADA ES REUNEIX AMB VEÏNS DE PINEDA QUE S'OPOSEN A UNA MESQUITA I PARTICIPARÀ A DUES NOVES REUNIONS A SARAGOSSA I MADRID DE CARA A LA RECONSTRUCCIÓ DE L'ESPAI ULTRA A NIVELL ESPANYOL 

En el marc del moviments que hi ha a nivell espanyol de reconstruir l'espai polític ultra, Josep Anglada, que ja va ser a Madrid fa dos mesos, visitant també l'Hogar Social Madrid i entrevistant-se amb Melisa Domínguez, tornarà a Madrid el proper 11 de gener per participar en una sèrie de trobades amb militants i dirigents o ex dirigents de grups ultres, identitaris o xenòfobs que creuen necessari la seva participació en la refundació d'aquest espai polític a nivell espanyol. Prèviament, a mitjans de novembre Anglada participarà a una altra reunió a Saragossa.

D'altra banda Anglada va participar ahir a una reunió amb veïns de Pineda de Mar  (Maresme) que s'oposen a l'obertura d'una mesquita al barri de Can Bel a la que hi van assistir també persones d'altres municipis del Maresme. Recorem que Anglada va iniciar l'any 2001 el projecte de Plataforma X Catalunya després de la mobilització en la que ell va participar contra una mesquita a Premià de Mar.
Anglada a la reunió d'ahir a Pineda
 Imatge de la reunió d'ahir a Pineda

3 comentaris:

  1. Ojo al publirreportaje del HSM que publica el dominical de El Mundo. Este periódico viene promocionando la islamofobia descaradamente, en ocasiones dando cancha a bulos. En la noticia de los niños que pegaron a una niña en Mallorca, publicaron la foto de una mujer con velo, dando a entender que los agresores eran musulmanes. Por las redes ya corría el bulo de que los agresores eran gitanos, pero a partir de ese momento empezó a correr el de que eran musulmanes. Iker Jiménez se ha apuntado a la campaña, a pesar de que él es gitano. El abogado de la familia, Marcos García Montes, habla de "intento de homocidio" y se nota que pretende aprovechar el tema en clave racial, insinuando que se tapa a los agresores porque son de tal o cual etnia. Ojo a este tema. Pretenden hacer de esto un macrojuicio contra los musulmanes.

    ResponElimina
  2. Desde que De la fuente se marchó del Movimiento social repúblicano, el partido está descabezado, hace unos días hicieron una reunión nacional, están tratando de reorganizarse. Llopart por su parte ha intentado organizar un nuevo partido, MNR

    ResponElimina
  3. ¿Que es MNR? ¿Un nuevo MSR?

    ResponElimina