dijous, 19 de novembre del 2015

IMATGES DE PLAÇA CATALUNYA I SAGRADA FAMÍLIA DESPRÉS DELS ATEMPTATS. Opinions divergents sobre si molta policia al carrer és eficaç i si genera sensació de seguretat o d'estar en perill. La Plaça Catalunya s'omple de cartells i missatges per la pau




Aquesta setmana, després dels atemptats gihadisdes de París, Barcelona, com tantes altres ciutats, s'han omplerts de policies amb armilla fusells. A la Plaça Catalunya, en menys de 200 metres hi havia operatiu dels Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Policia Nacional.A la vegada el centre de la Plaça s'ha omplert de missatges de solidaritat amb París, per la pau, contra el terrorisme i les seves causes.
Hi ha opinions contràries sobre si aquesta presència intensiva a llocs cèntrics és efectiu i si genera sensació de seguretat o d'estar en perill.   El meu punt de vista sobre com combatre el terrorisme el vaig explicar en aquest article de dilluns al Punt Avui i en aquests dos al Periódico. El primer dimarts (Califat medieval o reinterpretació de l'Alcorà) i el segon de dimecres, analitzo els perills de la islamofòbia, la por i el trencament de la cohesió social.

Agents de la Brigada Mòbil a Canaletes

Policia Nacional al Portal de l'Àngel


 Guàrdia Urbana a Pelai-Rambles
 
Mossos al costat de Canaletes
Centre Plaça Catalunya

Mossos a Gran Via amb Passeig de Gràcia

Plaça Catalunya
Plaça Catalunya
Agents de les unitats especials de la Guàrdia Urbana a la Sagrada Família
Escrits al centre de la Plaça Catalunya





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada