diumenge, 9 de novembre del 2014

70 ULTRES A LA CONCENTRACIÓ CONTRA EL 9N. PEÑA I ANDRINO DEMANEN LA SUSPENSIÓ DE L'AUTONOMIA O LA INTERVENCIÓ DE L'EXÈRCIT.


 
(Falta ampliar!!!!!)
Uns setanta ultres d'Alianza Nacional, La Falange i Nudo Patriota, convocats per La Espanya en Marcha, entre els que hi havia sis dels imputats per l'atac de l'onze de setembre de 2013 a la seu de la Generalitat a Madrid, s'han concentrat pacíficament a les 12 del migdia a Barcelona a la cruïlla de Llúria-Mallorca davant la Delegació del Govern central, per rebutjar la consulta que se celebra avui a Catalunya, en mig d'un fort desplegament policial i una gran presència de mitjans informatius. No s'ha produït cap incident, tret de les amenaces d'alguns ultres al fotoperiodista Jordi Borràs. La seu de l'administració espanyola estava protegida per unes tanques darrera de les quals hi havia cinc furgonetes de la policia nacional, i un ampli dispositiu de la Brigada Mòbil dels mossos al carrer Mallorca que no ha hagut d'actuar. Tot i que alguns ultres portaven banderes espanyoles amb l'escut constitucional, també n'hi havia amb la creu celta, l'escut de La Falange i amb l'àguila franquista. 
El primer en intervenir ha estat Luis Alonso de La Falange de Catalunya que ha denunciat el frau de llei que representa la consulta o procés participatiu i ha dit que no entenia com el poble espanyol no despertava i ha responsabilitzat al Partit Popular del que estava passant. I ha advertit que si Espanya es trenca "un grapat de patriotes sens hi oposarem sigui com sigui. Potser morirem, però tots morim, la qüestió és com, i només haurem de donar compte a la nostra consciència i la història".

Tot seguit ha intervingut  Manuel Andrino, Jefe Nacional de La Falange (FE), que ha fet un discurs molt similar al que va fer el passats 11 de setembre i 12 d'octubre a Barcelona. Així ha tornat a demanar la derogació de la Constitució i l'estat d eles autonomies "causa del caos i la ruïna que viu Espanya des de fa 35 anys". S'ha lamentat de que "per no haver apartat a temps les rates, ara patim la pesta separatista". ha demanat que l'exèrcit actuï ja donat que si no ho fa ara, potser aviat ja no hi haurà res per defensar", i ha demanar que es detengui i jutgi a Artur Mas, el seu govern i els partits separatistes".

 L'últim en parlar ha estat el president d'Alianza Nacional, l'advocat Pedro Pablo Peña que després de culpar a ERC, CiU, l'ANC i Omnium Cultural de portar a Espanya i Catalunya a una ruptura, n'ha responsabilitzat a Manriano Rajoy  per no suspendre l'autonomia en base l'article 155 de la Constitució, cosa que li seria fàcil amb la majoria absoluta que té al Congrés dels Diputats.I també ha responsabilitzat a Rajoy per incomplir les tres resolucions del Tribunal Constitucional suspenen la llei de consultes, el decret de convocatòria i el Procés Participatiu.
Peña ha acabat demanat a l'exèrcit que pregui el control del país, advertint que si no ho faran els patriotes, que obriran un procés constituent.
L'acte ha acabat amb el cant del Cara el Sol "brazo en alto" i s'ha cremat una estalada i un cartell de propaganda de la consulta.  
Jo he preguntat a Peña si farien acció directa aquesta tarda i trencarien urnes com es deia en el cartell de convocatòria de l'acte, i no m'ho ha aclarit.
 Alguns manifestants portaven banderes constitucionals, altres de la Falange


 
  "Hasta el final", diuen que serà el nou lema de La España en Marcha

Javier Marcos, dirigent de Nudo Pariota Español que va participar en l'atac de Blanquerna, gravant acreditat pel digital Patriotas.org . Havia de gravar el vídeo del trencament d'urnes que no han fet?
El fotoperiodista Jordi Borràs ha estat escridassat en algun moment

L'acte ha acabat amb la crema d'una estalada i un cartell del 9N, i el cant del Cara al sol

 





 Finalment a la tarda no han fet acció directa, trencant urnes com havien anunciat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada