diumenge, 14 de setembre del 2014

DEMOCRACIA NACIONAL TENSIONA CARDEDEU MENTRE ELS SEUS ALIATS DE FRENTE X ESPAÑA CRIDEN A ARMAR-SE PER ANAR AL PARLAMENT EL DIA 19


Segons s'ha denunciat des de les xarxes socials, abans d'ahir una desena de militants de Democracia Nacional de Cardedeu, portant banders espanyoles i de DN, van intimidar a veïns pel carrer i trencar els vidres del Casino Popular. El fets passen dos dies després de la Diada de l'onze de setembre en la que la delegada de DN al municipi, Anna Castillo, es va presentar als actes de la Diada al Parc Pompeu Fabra de Cardedeu acompanyada d'un grup de militants portant  banderes espanyoles, cosa que va motivar una situació molt tensa i, per evitar incidents, la policia municipal emparant-se en el fet que DN no havia demanat permís o comunicat la participació del grup en l'ofrena floral, els va fer marxar.   

L'endemà Ana Castillo, en nom de Democracia Nacional, va presentar una denúncia als jutjats de Granollers contra l'alcaldessa, Calamanda Vila, de CiU, i la policia municipal, per haver impedit la seva participació en els actes de l'onze de setembre en entendre que "aquesta prohibició significava una ofensa o ultratge al més destacat i sublim símbol d'Espanya, la seva bandera".




Ana Castillo presentant la denúncia

FRENTE POR ESPAÑA CRIDA A ARMAR-SE I ANAR AL PARLAMENT EL DIA 19
Democracia Nacional està sent força activa a Cardedeu des que Ana Castillo va abandonar o ser expulsada de PxC el passat mes de març, i va passar a liderar el grup de DN al municipi. Precissament a la reunió que DN va fer  a Cardedeu el passat 16 d'agost, amb la presència del seu president Manuel Canduela, hi va assistir David Castillo de Frente X España, grup més radical que després d'apropar-se a Alianza Nacional, a Acción Nacional Revolucionaria (clica) i a España 2000, ha anunciat la seva col·laboració amb DN.  
Frente X España es va donar a coneixer el passat 12 d'octubre a Barcelona i des de llavors ha fet diverses manifestacions -amb l'assistència de 20 o 30 persones- per la unitat d'Espanya i contra l'alliberament de presos d'ETA per la sentència sobre la doctrina Parot.
Frente X España es defineix com: "No somos ni de derechas ni de izquierdas. Somos terecerposicionistas. Una nación España. Un futuro Europa. Una lucha la revolucion. ¡¡EUROPA NACIÓN...REVOLUCIÓN!!"

Frente X España, que fa unes setmanes va fer pública la seva col·laboració amb DN, ha canviat d'aliats diverses vegades aquest any i els principals líders ultres de Catalunya es mostren escèptics sobre el seu projecte i la seva estratègia.



"Después de lo visto hoy  en Barcelona solo queda una solución. Armarse e ir al parlamento el día de la aprobación de la ley de consultas fechada para día 19 de septiembre del 2014 y reventar ese atentado contra nuestra patria nosotros, sus hijos y la integridad del territorio español que tantas contiendas civiles años de misericordia sangre derramada y vidas han costado a lo largo de nuestra gloriosa historia para que ahora vengan 4 apátridas ratas a acabar con ello, siendo lo peor de la situación la cobardía y concesión del traidor gobierno que al jurar su cargo se comprometió a defender la unidad del territorio español bajo cualquier situación y circunstancia. ¡Ni lo a echo ni lo esta haciendo ni lo hará! Una vez mas, nos toca a los patriotas de a pie solventar la papeleta de defender a España y volver a ondear la bandera de la victoria. Dejad siglas de lado y marchemos juntos a defender nuestra amada patria hasta el fin de las consecuencias, hasta la ultima gota de sangre. ¡Por y para España!"
11 de septiembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada