dijous, 20 de març del 2014

J. FARRERONS, FUNDADOR DE PxC I SECRETARI D'ESTUDIS I PROGRAMES, DEMANA LA DIMISSIÓ DE L'EXECUTIVA I LA CELEBRACIÓ D'UN CONGRÉS. Anglada i Riera denuncien l'apropiació dels seus comtes de mail, twitter i face.

El fundador i dirigent de PxC, Jaume Farrerons, que fou Secretari d’Estudis i Programes i autor de la Declaració Programàtica en el congrés fundacional de Plataforma per Catalunya, l'any 2002, i que després d'un temps apartat de Plataforma s'hi va reincorporar l'octubre passat amb el càrrec de Secretari d'Estudis i Programes dins del “procés de reafirmació catalanista” de PxC, ha demanat un Congrés assembleari extraordinari i la dimissió del Consell Executiu.
Farrerons,  el bloc del qual apareixia linkat fins fa uns dies a la web de PxC, al costat dels de Robert Hernando, David Parada i Mònica Lora, que es mantenia en silenci pel que fa a la crisis de PxC, ha denunciat que se li hagi suprimit de la web de PxC el seu enllaç i ha carregat contra l'actual direcció. 
Segons Ferrerons "és una realitat incontestable que un grup d'espavilats està intentant enganyar els afiliats i votants de PxC per eludir les seves pròpies responsabilitats en la gestió de l'organització". I afegeix: "Fa un mes que demano per canal intern i sense fer cap soroll la dimissió dels "colpistes". No em responen. Ara que aquests suposats herois de la legalitat, la transparència i la democràcia han actuat de la mateixa manera que aquell a qui tant critiquen, és a dir, sense donar explicacions ni justificar llurs actes i com si la PxC fos la seva finca privada, ja no tinc cap motiu per no publicar obertament les meves opinions al respecte"

Farrerons, que signa com a membre del  Corrent Intern de Refundació  Democràtica de PxC, conclou el seu escrit acusant la Direcció de PxC d"utilitzar Josep Anglada com a cap de turc, únic culpable de tot, per a salvar-se del naufragi, conservar càrrecs i assegurar-se'n les remuneracions, és un engany i una burla als més de 1600 afiliats i als 60.000 votants de Plataforma per Catalunya."

ANGLADA I MARTA RIERA DENUNCIEN A COMISSARIA L'APROPIACIÓ PER PART DE L'EXECUTIVA DE PxC DELS SEUS COMPTES DE MAIL, TWITTER I FACEBOOK 
 
Josep Anglada i la regidora de l'Ajuntament de Vic, Marta Riera, han informat avui que el passat 7 de març van posar una denúncia a la comissaria del Mossos d'Esquadra de Vic per apropiació indeguda de diferents comptes de correu electrònic personals, així com també de llurs comptes personals de twitter, facebook, bloc i canal youtube.

Els fets van ocórrer mentre es celebrava el consell executiu del dissabte 8 de febrer, al que ells no van assitir en creure que s'havia ajornat,  durant el que, sense avisar prèviament, es va procedir a canviar les contrasenyes dels comptes de correu, i a l'eliminació dels perfils de Facebook, twitter i youtube d'Anglada i Riera.
Segons Anglada van fer això per deixar-lo "sense vies de comunicació i no es pogués defensar" en rebre la noticia de la destitució. Per Anglada "apoderar-se dels correu electrònics personals és una conducta que s'enquadra en l'article 197 del codi penal i té una pena de presó d'1 a 4 anys". En la mateixa denúncia es fa constar els noms dels possibles usurpadors tant dels correus electrònics personals com dels comptes de les xarxes socials. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada