dimecres, 5 de març del 2014

ANGLADA CONDEMNAT A 50 EUROS PER DIR "BURRA" A LA REGIDORA PILAR CATALÁN, I ABSOLT D'HAVER FET AMENACES I VEXACIONS CAP A ELLA I EL SEU FILL. Denegada l'ordre d'allunyament

El Jutjat d'Instrucció n 1 de Vic ha condemnat a Josep Anglada a una multa de 50 euros per una falta d'injúries, per haver dit "burra" en uns missatges de mòbil a la regidora de PxC Pilar Catalán. En canvi, de la denúncia d'amenaces a Anglada ha estat absolt, i s'ha negat a decretar una ordre d'allunyament vers la regidora i el seu fill, com havia demanat la regidora vigatana que recolza la destitució i expulsió d'Anglada. 

El judici es va celebrar el passat dia 25, juntament amb un altre per una denúncia del també regidor Joan Carles Fuentes, de qui Anglada havia dit al 9 Nou, que era un perill que tingués accés els diners donat que havia tingut ja diversos embargaments, devia 8 mesos de lloguer del seu pis a Calafell, on viu, i l'anaven a desnonar.  Anglada va fer aquestes declaracions en resposta a les acusacions de Fuentes de que Anglada havia retirat del compte corrent de PxC de Vic 32.000 euros en saber que el volien destituir de portaveu del grup municipal. D'aquesta denúncia de Fuentes, Anglada fou absolt.
Imatge del judici del dia 25. Anglada i Catalán

Josep Anglada, que en una nota de premsa reconeix que ha estat condemnat a pagar el 50 euros per dir burra a la regidora, valora positivament la resta de la sentència i afirma que "fins ara, tots els moviments judicials i administratius del grupuscle que aviat farà un mes es va escindir de la PxC escenificant una suposada destitució del president Anglada, han fracassat de manera ben sorollosa. Anglada espera que la justícia li doni també la raó pel que fa a la il·legalitat dels fets del passat 8 de febrer, quan, d'esquenes a l'interessat i sense que aquest pogués ni tan sols defensar-se, van apartar-lo del seu càrrec per unes suposades i mai aclarides "insuficiències de gestió"

Anglada afegeix que "en el moment en què la justícia em restableixi per sentència en el càrrec de president, totes les actuacions dels escindits passaran a ser nul·les de ple dret i els promotors esdevindran de facto responsables de faltes molt greus" i pronostica que "la justícia, doncs, tindrà la darrera paraula"
 
Per la seva banda Plataforma X Catalunya ha fet públic aquest comunicat:

"En resposta al comunicat de premsa de Josep Anglada, ple de mentides, com ens te acostumats:

És fals que les amenaces rebudes per Pilar Catalán siguin imaginàries, una altra cosa ben diferent és que el jutge no les considera provades, al no haver estat gravades.

És fals que Pilar Catalán formi part de cap grup de escindits, els únics escindits fins ara han estat tots els regidors i afiliats que hem perdut sota el nefast mandat presidencialista del Sr. Anglada, ara expulsat del partit per unanimitat de tots els representats legals de PxC i ratificat al Consell Nacional del passat dissabte. Moltes de aquestes persones que havien fugit de la mala gestió i mala educació, i de les formes del expresident Anglada, ja estan retornant al partit.

Si el Sr. Anglada, que ni tan sols se ha llegit el llibre que suposadament va escriure, se hagués llegit la sentència, veuria que sí ha estat condemnat per vexacions, que no tracte vexatori, segons el fonament primer de la sentència que concorre a la condemna per injúries.

El que diu de que “haurà de pagar 50 euros per haver desqualificat la "demostrada" (segons Catalán) capacitat intel·lectual dels denunciants.”... Aquesta frase no la entén ni ell, que la ha escrit.

Respecte a la seva destitució com a president el dia 8 de febrer, que no torni a dir mentides, va ser convocat, va respondre a la recepció de la convocatòria i no va anar-hi.

El “grupuscle que aviat farà un mes es va escindir de la PxC escenificant una suposada destitució” es composa de la totalitat del Consell Executiu, amb la excepció de la beneficiària de una caldera de 1.400€, Marta Riera, que tampoc va anar-hi, sempre fent companyia al Sr. Anglada. Si tenim en compte que qui li ha destituït per unanimitat és precisament el seu equip de confiança escollit personalment per ell, pot donar molt que pensar pels motius de aquesta fulminant destitució. Els 32.000€ desapareguts del compte del grup municipal de Vic i els 1.400€ desviats per comprar-li una caldera a la Marta Riera ens poden donar una pista del que vol dir l’eufemisme “insuficiències de gestió”.

Respecte a la multa de 50€, el jutge la ha posat tenint el compte els seus ingressos justificables de 380€ mensuals. Ja explicarà de on ha tret els diners per al nou Mercedes CLA 220 CDI de gairebé 50.000€ que condueix, els dels seu nou iPhone últim model de 800€, el del pernil ibèric d’aglà que té a casa seva, la roba cara que porta... Aquest crack de les finances estira molt els seus 380€ mensuals.

Respecte a la resta, i en espera de les seves gestions per recuperar la Presidència i la immediata expulsió del partit, té tota la raó, la justícia tindrà la darrera paraula"
Text íntegre de la sentència
 Més informació en l'article sobre el Ple d'abans d'ahir i les rodes de premsa d'Anglada i dels tres regidors que de Vic fidels a la direcció de PxC
 Vídeo de la roda de premsa on explica els embolics dels diners del compre del grup municipal de PxC, la compra del nou Mercedes de 50.000 euros (?), la caldera de la regidora, etc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada