dissabte, 1 de febrer del 2014

PxC EXPEDIENTA A ENRIC RAVELLO, SECRETARI DE RELACIONS INTERNACIONALS. RAVELLO RESPON DONANT-SE DE BAIXA DE PxC

Plataforma X Catalunya a la reunió d'avui dissabte del Consell Executiu, ha decidit obrir un expedient disciplinari al Secretari de Relacions Nacionals i Internacionals del partit, Enric Ravello. Sembla evident que Ravello seria apartat dels seus càrrecs i probablement expulsat, però ell ha fet un comunicat hores més tard on explica les seves discrepàncies i anuncia que deixa PxC

Ravello, resident a València, estava pràcticament apartat dels òrgans de PxC després de l'enfrontament que va tenir amb el Secretari General, Robert Hernando, a finals d'agost de 2013, a causa d'un tuit despectiu d'Hernando vers les persones que participarien a la Via Catalana de  l'11 de setembre de 2013. Ravello va demanar a Anglada i a PxC que desqualifiqués els comentaris ofensius d'Hernando, cosa que Anglada no va fer. 

Llavors Ravello, es va anar decantant cap a posicions més catalanistes o sobiranistes, aprofitant el suport a l'independentisme de dos dels tres partits que tradicionalment han recolzat a Josep Anglada: La Lliga Nord italiana i el Vlaams Belang famenc. 

Així el 6 de novembre el diari Padania, de La Lliga Nord publicava una entrevista a Ravello on deia que a PxC hi havia dos sectors, un espanyolista i un sobiranista, i que ara es faria el debat sobre la qüestió per posicionar a PxC.  Després, el 24 de gener es va reunir al parlament belga, a Brussel·les, amb Filip Dewinter i Hilde De Lobel dels Vlaams Belang, fotografiant-se amb ells amb una estelada. 

 Anglada, que no té cap coneixement ni d'anglès, francès ni alemany, viatjava sempre acompanyat de Ravello a les trobades internacional de grups identitaris, ultres o islamòfobs, i Ravello li feia d'intèrpret quan algun dirigent d'aquest partits venia a Catalunya.


L'entrevista i la foto, motiu de l'expedient a Ravello


S'ha de dir que si se sanciona o expulsa a Ravello, com així sembla, serà la primera vegada que PxC ho fa, donat que altres anuncis d'expedients a militants de PxC, com el que Anglada va dir que obriria al regidor de L'Hospitalet, Alberto Sánchez, per fotografiar-se "brazo en alto" al costat d'una bandera amb creu celta, finalment no es va fer. En altres casos PxC ha anunciat expedient a dirigents, com l'anterior Secretari General, Pablo Barranco, quan aquest ja havia anunciat que deixava PxC.

Segons el comunicat fet per PxC, el Consell Executiu de Plataforma per Catalunya ha obert avui  un expedient disciplinari a Ravello, en aplicació de l'Article 13 dels Estatuts del Partit. I ho justifica per les declaracions que va fer Ravello al diari Padania i la foto del dia 24 a Brussel·les amb l'estelada.  


En el comunicat Josep Anglada afirma que "el partit que vaig parir a l’any 2002, i sempre fidel als meus principis, s'allunyarà per igual tant dels separadors com dels separatistes, tots dos han de saber que xocaran sempre de front amb l'enèrgica oposició dels irreductibles identitaris catalans”, afegint “la nostra senyera és al quadribarrada, i res tenim que veure el homes i les dones de PxC amb la sectària estelada”.  

COMUNICAT DE RAVELLO ANUNCIANT QUE DEIXA PxC
 Poc després que PxC fes pública la decisió d'obrir l'expedient disciplinari, Enric Ravello m'ha manifestat que en cap moment, aquests últims mesos, Anglada li havia demanat que deixés el partit. Seguidament Ravello m'ha enviat aquest comunicat on anuncia la seva dimissió i la seva baixa de PxC:


Mitjançant la present nota faig publica la meva dimissió de tots els càrrecs que ocupo fins avui en Plataforma per Catalunya, i la meva baixa definitiva en aquest partit, formació en la qual ja no puc seguir reconeixent-me ni ideòlogica ni estrategicament.
Com a defensor de la idea dels pobles i la seva identitat,afirmo l'existència del poble català,perfectament definible per les seves característiques historico-culturals,i que com a tal és un subjecte polític que pot i ha de decidir el seu destí.
En aquest sentit afirmo que, la consulta programada el dia 9 de novembre, tot amb les mancances i problemes que pugui presentar, és objectivament el moment pel que el poble català exercirà el seu dret a decidir, pel qual m'he manifestat a favor en diversos mitjans i entrevistes com les publicades per la web Miradas de Internacional el passat novembre de 2002 o la més recent publica pel diari la Lega Nord, la Padania al novembre de 2013.
http://www.miradasdeinternacional.com/2012/11/22/enric-ravello-kosovo-mafioso/
http://www.lapadania.net/articoli/il_referendum_catalano_sarebbe_una_svolta_epocale10453.php

Des de la meva lògica nacionalista és incongruent negar aquest dret al nostre poble i afirmar que hem de sotmetre'ns a una Constitució anti-identitaria oa lleis que emanin des de l'Estat Espanyol. Manifest que Plataforma per Catalunya ha patit una gran transformació en el darrer any, en funció de la qual ha passat de la defensa de “els drets nacional de Catalunya”, lema amb el qual va a acudir a diverses conmemoracions de l´11 de setembre, al boicot obert i actiu al que abans deia defensar

Sostinc que la defensa de la identitat catalana es la lògica de la defensa d'un poble davant qualsevol intent de negació de la seva personalitat, lògica en la que es mouen diversos moviments nacionalistes-identitaris europeus, amb el que mantinc una coordinació completa en tots els sentits i afirmo, de manera rotunda que l'altre gran perill que afecta a la preservació i la projecció cap al futur com a tal de la identitat catalana és la tràgedia de la immigració masiva -una de les armes del neocapitalisme-destructor d'indentitats i explotador tant d'immigrants com de treballadors europeus- a la qual donen suport a partits com CIU,ERC i CUP units en defensa d'una "catalanitat" que ens aboca matemàticament a la desaparició com a poble.

La veritable llibertat de Catalunya només arriba dins d'una nova Europa dels pobles,que acabi amb els malsons de la mundialització,de la globalització i de la dictadura de la gran finança, una Europa en la qual sigui per a tots els pobles que la componen, un espai de llibertat, justícia social i estabilitat econòmica.

Enric Ravello
01/02/2014.
  
 Angalda amb Ravello al Ball de les Corporacions de Viena de de 2010, amb  Filip Dewinter del Vlaams Belang belga i el magnat islamòfof sionista suec-alemany, Patrik Brinmann, de la Foundation Europe Continent ( KES ).
Ravello i Anglada amb Marine Le Pen, a la trobada de setembre de 2012 a Xipre de l'Aliança Europea per la Llibertat. El FN no maté relacions amb PxC en discrepar Le Pen de les maneres de fer i el discurs d'Anglada. A la foto també hi veiem  Franz Obermayr, eurodiputat del FPÖ, Rob Verreycken, del Vlaams Belang.


EL TUIT DEL SECRETARI GENERAL ROBERT HERNANDO QUE RAVELLO VA REBUTJAR



Ravello disconforme amb el tuit de Robert Hernando, amb qui ja no mantenia bones relacions,  va fer aquest comunicat el 28 d'agosts demanat a Annglada i PxC que es desmarqués del tuit cosa que ni Anglada ni l'òrgan de govern de PxC (de vegades l'anomenen Consell de Presidència i d'altres Consell Executiu, i es reuneix dues vegades al trimestre en un restaurant o a casa de l'advocat Joan Garriga o d'algun altre miltant) no va fer.

COMUNICAT DE'ENRIC RAVELLO, SECRETARI DE RELACIONS NACIONAL I INTERNACIONALS DE PxC DE 28 D'AGOST:
Per la present faig pública la meva condemna a les declaracions del secretari general del meu partit, Plataforma per Catalunya (PxC), Robert Hernando en la qual compara als participants en l'anomenada “via catalana” amb nines inflables. Ni personalment, ni èticament, ni des de les mínimes normes de convivència que han de regir qualsevol societat, ni des de l´educació i el respecte que ha de caracteritzar les actuacions personals, puc ni vull deixar de distanciar-me absolutament d'aquestes intolerables paraules.

 Equiparar a les famílies que assistiran a aquest acte: pares, mares, nens, ancians, o a qualsevol altre acte públic, amb objectes d'ús sexual, és quelcom no tolerable per la meva banda i del que em desmarco de forma immediata i rotunda.

Des d'aquí sol·licito als òrgans de Plataforma per Catalunya i al propi Robert Hernando a retirar tals afirmacions i a demanar disculpes a la societat catalana

Enric Ravello, 28 d'agost de 2013. 
 Secretari de relacions nacionals i internacionals de Plataforma per Catalunya.

LES ÚLTIMES 6 SETMANES PxC HA TINGUT LES SEGÜENTS BAIXES FETES PÚBLIQUES:
El suposat fill del Rei que havia d'encapçalar la llista a Barcelona o a la Bisbal, i de l'advocat gironí Francisco Bueno Celdran, que va anar de n 2 a les llistes per Girona les passades eleccions catalanes.

El grup de PxC de Perpinyà i la Catalunya Nord
Els tres regidors de Manlleu
Ravello a la Festa de PxC a Vic, l'abril de 2012, parlant amb el cap de llista de Santa Coloma de Gramenet, Sergio Palomo, que també abandonaria PxC per motius totalment diferents


 Plataforma X Cataluya en la reunión de hoy sábado del Consejo Ejecutivo, ha decidido abrir un expediente disciplinario al Secretario de Relaciones Nacionales e Internacionales del partido, el valenciano Enrique Ravello. Parece evidente que Ravello sería apartado de sus cargos y probablemente expulsado, pero él ha hecho un comunicado horas más tarde donde explica sus discrepancias y anuncia que deja PxC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada