divendres, 13 de setembre del 2013

EN LLIBERTAT PROVISIONAL ELS 11 DETINGUTS DE "LA ESPAÑA EN MARCHA" PER L'ATAC DE L'11-S A LA GENERALITAT. Ara que no han atacat a "guarros perroflautes" sinó a diputats alguns partits desperten i demanen il·legalitzar-los.

Els 11 detinguts per l'atac a l'acte de la Diada de Catalunya a la seu de la Generalitat a Madrid, han sortit en llibertat aquesta tarda poc després de les 7. El Jutjat d'Instrucció n 11 de Madrid, que estava de guàrdia, els ha posat en llibertat provisional estant imputats dels delictes de lesions, amenaces, coacciosn contra els drets fonamentals i atemptat. El jutjat ha imposat una ordre d'allunyament de cent metros de les dependències de la Generalitat.

Han estat assistits per l'advocat Pedro Pablo Peña, president d'Alianza Nacional, Peña ha dit al sortir que "Mariano Rajoy és un traidor" i ha qualificat l'acció dels militants d'Alianza Nacional, La Falange, Nudo Patriota Español i Democracia Nacional "d'acte patriòtic"

Esperant la seva posada en llibertat eren davant del jutjats uns 150 militants o simpatitzants d'aquest grups, ara coordinats a la plataforma "La España en Marcha", tot cridant:  "'Patria, Justicia y Revolución", "Arriba España", "Son patriotas. No terroristas" i "No nos engañan, Cataluña es España"

Aquests partits són els mateixos als que militaven ho havien militat els empresonats per l'atac d'Stroika a Manresa i jo vaig advertir del perill d'aquest grups, però alguns em van dir que exagerava.
També va haver-hi qui em va dir exagerat en llegir aquesta entrevista en la que advertia del perill d'aquests grups. Ara, que no han atacat a "guarros perroflautes" sinó a diputats respectables  alguns partits es desperten i demanen endurir el Codi Penal o il·legalitzar-los per les seves idees neonazis i pels seus actes.
 (Fotos de Twitter, Facebooks i Picasa google de lliure accés sense copyright)

 
 Manuel Andrino, president de La Falange, i Pedro Chaparro de DN, els primers en sortir








(Aquesta foto és de W Criollo, Diario.es)
 Manuel Andrino (president de La Falange), en segon lloc Pedro Chaparro de Democracia Nacional, en tercer el militant de La Falange que acostuma a fer d'assitent o guaraespatlles d'Andrino, i en quart lloc Javier Marcos del Nudo Patriota, al vídeo de TV3.


Un dels detinguts, que a l'acció va passar desapercebut, és Íñigo Pérez de Herrasti y Urquijo de 56 anys.
Pérez de Herrasti milita a Alianza Nacional i anteriorment va impulsar l'Asamblea de Unidad Nacional. Va ser detingut l'any 2000 i condemnat a 14 anys de presó per possessió d'armes i material per fabricar explosius. Pretenia atacar a familiars de presos d'ETA que viatjaven a Madrid per a les visites als centres penitenciaris. L'any 2007 va fer una vaga de fam en protesta pel suposat "tracte de favor” d'Institucions Penitenciàries als presos d'ETA.

És fill de Ramón Pérez de Herrasti y Narváez, marquès d'Albaida, i de Begoña Urquijo Álvarez de Eulate, de la família dels marquesos d'Urquijo, i durant anys tresorera d'Alianza Popular.
La germana gran d'Íñigo Pérez de Herrasti, María, està casada amb Íñigo Méndez de Vigo, ex eurodiputat del PP i ara secretari d'Estat per a la Unió Europea. La germana de Méndez de Vigo, Beatriz, és  Secretària General del Centro Nacional de Inteligencia (CNI) i és cosí del ministre de Defensa Pedro Morenés.    

 Pérz d'Herrasti, de groc, al costat de Pedro Pablo Peña
Capçalera de la manifestació de La España en Marcha de fa uns mesos d'homenatge a la División Azul, en la que veiem l'advocat Pedro Pablo Peña d'Alianza Nacional, al costat del president de la Falange, M Andrino (el primer en sortir avui en llibertat), i darrera, més alt, el que va presumptament va actuar amb la cara tapada a Blanquerna.

Els 11 detinguts responen a les inicials   I.P.H.U., de 56 anys; P.C.V, de 26; V.D.V., de 26, amb antecedents per furt; S.C.G, de 23 anys; J.M.A, de 35 anys;   J.F.F.G, de 29 anys; J.P.C.S, de 50; M.A.L, de 47; J.L.L.G; S.R.F., de 37,  J.A.G.S., de 45 anys i la dona P.M., de 24.


(Falta ampliar.......)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada