dimecres, 11 de setembre del 2013

ACTE ESPANYOLISTA DEL MSR AL MONUMENT DEL TIMBALER DEL BRUC, G BELLALTA POSA UNA BANDERA ESPANYOLA A R CASANOVA. ANGLADA ESCRIDASSAT.

Una vintena de persones han participat avui al migdia a l'acte del Movimiento Social Republicano (MSR) a l'estàtua del Timbaler del Bruc a Barcelona (Pàdua-Copernic-Balmes), únic acte de l'extremadreta autoritzat avui a Barcelona. L'acte s'ha realitzat amb una discreta presència de mossos d'esquadra de paisà i dues dotacions de la Guàrdia Urbana.

El Secretari d'Acció Política del MSR, Jordi de la Fuente ha fet un parlament en el que ha explicat que han acabat fent l'acte, que no van publicitar fins ahir, després que no s'autoritzessin o es desconvoquessin els actes del Moviment Cívic 12 d'Octubre, "Trenquem les cadenes". De la Fuente, acompanyat del Secretari Genaral, Juan Antonio Llopart, ha denunciat el sistema electoral que, segons ell, ha beneficiat CiU i ERC i ha dit que la majoria de la societat catalana no és independentista. De la Fuente ha afegit que la comunitat que més diners aporta no és Catalunya, sinó Madrid. ha lloat al personatge del Timbaler del Bruc i ha repetit que ni el Timbaler ni Rafael Casanova no eren independentistes. De la Fuente ha acabat retallant una estelada com ha fet ja en anteriors actes.

L'acte del MSR no ha comptat amb la presència de militants d'altres grups d'extremadreta o grups identaris, tret de un dirigent del Casal Tramuntana que ha seguit l'acte en segon terme des de la distància. 


.

Juan Antonio Llopart, amb la bandera, Secretari General del MSR, i Jordi de La Fuente
.

  
De la Fuente retallant l'estelada 
Convocatòria del MSR pel 12 d'octubre a Madrid (No seran a Barcelona)



PxC i CATALUNYA DESPERTA JA-PARTIT ESPANYOL DE CATALUNYA A RF. CASANOVA 

Com ja havia fet els anys anteriors Plataforma x Catalunya ha participat a l'ofrena floral a Rafael Casanova. Aquest any, però, ho ha fet després de posicionar-se clarament contra l'independentisme i l'estelada, en contradicció amb el que va votar a Vic el mes de maig i juny, quan va donar suport a certes mocions sobiranistes, com la que va presentar l'AMI per tal que marxi de Catalunya la Delegació i Subdelegacions del Govern i per que s'arxivessin les sancions per posar l'estelada enlloc de la bandera espanyola i la senyera als ajuntaments. Així fa uns dies PxC va presentar la seva campanya  "La propera retallada, l'estelada"  

 Anglada, com en anys anteriors ha escridassat pel públic que era sota pluja a Rafael Casanova. Mentre esperaven fer l'ofrena, que s'ha demorat per la pluja, han estat a la Casa de Madrid de Barcelona que és al carrer d'Ausias Marc.



  EL PARTIT DE GERARD BELLALTA POSA UNA BANDERA ESPANYOLA  

També ha participat a l'ofrena a Rafael Casanova el grup de l'ex cap de llista de PxC a Vilanova i la Geltrú, Gerard Bellalta, que en marxar de PxC fa quinze mesos, va crear "Catalunya Desperta Ya!", ara reconvertit en Partit Espanyol de Catalunya. Un membre del PEC-Catalunya Desperta Ya ha posat una bandera espanyola al peu de l'estatua de Rafael Casanova mentre Bellalta i altrex dues persones posaven ogrenes de flors també amb la bandera espanyola, cosa que ha estat considerart com una provocació.

Bellalta, home proper a Anglada, va ser condemnat pel Tribunal Suprem a dos anys de presó per vendre contractes falsos a immigrants, cosa que no va impedir continuar a PxC. No obstant va deixar PxC disconforme per l'ambigüitat de PxC a l'hora defensar l'unitat d'Espanya. El Partit Espanyol de Catalunya encara no ha estat legalitzat,  i sembla que gairebé no té militants, però sí té el suport del seu amic Armando Robles, director  d'Alerta Digital .

Ara Bellalta es presenta com a candidat a l'alcaldia de Barcelona pel Partit Espanyol de Catalunya
(Falta ampliar...)



.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada