dissabte, 28 de setembre del 2013

200 PERSONES A LA CREMADA D'ESTELADES DE "LA ESPAÑA EN MARCHA" PROP DE MADRID

Unes 200 persones, segons el convocants, han participat avui dissabte a una plaça de braus per "capeas" (encierros i toreig de "vaquillas") d'un munici proper a Madrid, a la festa pre-12 d'octubre, on, tal com s'havia anunciat, s'han cremat estelades i  banderes d'apropament dels presos bascos. La coordinadora La España en Marcha (clica), autora de l'atac a la seu de la Generalitat de la passada Diada, és qui ha organitzat l'acte. Aquesta coordinadora convoca el 12 d'octubre un acte a Montjuïc, al que vindrà gent de diferents llocs d'Espanya, i ara volen fer també una manifestació prèvia des de l'estació de Sants a Montjuïc.
La España en Marcha està formada per La Falange (FE) -no confondre-la amb Falange Auténtica ni amb Falange Española y de las JONS-, Democracia Nacional, Alianza Nacional, Nudo Patriota Español, i Movimiento Católico Español-Acción Juvenil Española. Acción Nacional Revolucionaria (ANR), que formava part de La España en Marcha s'ha distanciat de la mateixa i el 12 d'octubre no seran a Montjuïc sinó a Madrid a la manifestació que convoca el MSR

Al llarg del dia es s'han fet diverses activitats i un dinar. El Bazar Patria de Madrid i  les quatre organitzacions han posat els seus tenderols, i després de dinar hi ha hagut sis parlaments i, tot seguit, s'han cremat les banderes, tot emplaçant-se a  ser molts a Barcelona el 12 d'octubre.
La Guardia Civil ha identificat en acabar l'acte a la majoria d'assitents amb la justificació de fer-los control d'alcoholemia.

Pedro Pablo Peña d'Alianza Nacional, "brazo en alto. Sobre les flames Manuel Andrino de La Falange.


Les estelades abans de ser cremades

Fotos de twitters i Patriotas.es
Tuit d'Alianza Nacional, d'aquest vespre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada