dijous, 8 d’agost del 2013

PINTADES NAZIS I DE SUPREMACIA BLANCA A L'ATENEU LA MÀQUIA DE GAVÀ


La porta  de l'Ateneu Popular La Màquia de Gavà ha aparegut avui amb una esvàstica pintada a la porta amb uns números de clara ideologia nazi i supremacia de la raça blanca. Fa uns dies van aparèixer altres pintades en un mur proper. 

La creu gamada que han pintat aquest vespre va acompanyada dels números 18, 14 i, 88. El 18 és AH (per ordre de l'alfabet) Adolf Hitler; el 88, HH, Heil Hitler; i el 14 són "Les catorze paraules" pronunciades per  David Lane: "Hem d'assegurar l'existència del nostre poble i  un futur pels nens blancs"."We must secure the existence of our people and a future for White children"    

David Eden Lane, nascut a l'estat nord-americà d'Iowa l'any 1938 , va ser un líder supremacista blanc, escriptor i criminal, condemnat a 190 anys de presó, fundador del grup " The Order". Morí  el  28 de maig de 2007a la presó federal de  Terre Haute, Indiana.

Alguns diuen però, que el veritable significat de les 14 paraules a Europa és: "Wir müssen die Existenz unserer Rasse und eine Zukunft für die weissen Kinder schützen" (Hem d'assegurar l'existència de la nostra raça i un futurs pels nens aris)

Restaria també a la combinació de números de la pintada, el 48 vertical que seria Deutschland Hitler.

Sotà l'esvàtica hi ha les sigles "RCDE O MUERTE"  cosa que indicaria que els autors podrien ser membres de les Brigadas Blanquiazules"
 
 La Màquia ha escrit aquest comunicat en el seu Facebook:
"Aquesta nit han pintat una esvàstica a la porta de l'Ateneu i també ens han pintat el cartell.
Només volem dir que cap amenaça ens farà recular en la nostra lluita per l'alliberament nacional i social del nostre poble.
Ni a nosaltres, ni
a les companyes d'Arran, que també han patit amenaces, ens faran abandonar el nostre projecte, i menys, gent inculta que segurament no saben ni que vol dir el nazisme ni el feixisme.
La veritat és que ens fan pena aquesta gent i els convidem a superar el seu complexe d'inferioritat llegint i formant-se.
FEIXISME NI A GAVÀ NI ENLLOC.
"

 
 Foto: Facebook La Màquia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada