dijous, 4 de juliol del 2013

LA POLICIA NACIONAL DETÉ JESÚS A. E, UN BLOCAIRE NAZI ANTISEMITA DE SABADELL. Sembla que que el detingut era un "boques", que fardava a internet de tenir armes de foc.



A la notícia de Diari de Sabadell, a la foto de dreta Jesús A E, brazo en alto al costat dels membres de PxC i Tramuntana, Alejandro Fernández i Alberto Sánchez.

La Policia Nacional ha detingut en el marc de l'operació "Dominó" a Jesús A. E. de 40 anys, veí de Sabadell, acusat d'utilitzar el blog divisionbarna88.blogspot.com.es/ DESPIERTA EUROPA!    -ara tancat- per publicar missatges i idees de caràcter xenòfob, nazis i antisemites, i que tenia a casa nombroses armes blanques i algunes armes curtes.

          Segons ha informat aquest migdia el Cos Nacional de Policia, la investigació va començar a mitjans de novembre de l'any passat, al detectar-se a la xarxa una publicació que difonia la ideologia nacionalsocialista i que propagava fermament la supremacia de la raça blanca per sobre de les altres. En aquest blog es difonien idees susceptibles de provocar la discriminació, l'odi i la violència per motius de caràcter racista, ideològic o antisemita, aprofitant la rapidesa i l'anonimat de les xarxes socials, tipificades ens els articles 607-2 i 510 del Codi Penal (clica)..

           La detenció s'insereix en la pràctica habitual de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil conforme quan detecten la possessió d'armes de foc, intervenen immediatament. Però ha resultat que les armes trobades són de fogueig i d'aire comprimit. 


         Això neix de que el detingut, segons fonts ben informades, era un "boques", és a dir que fardava a internet (bé a fòrums, bé al seu bloc o bé a facebook) de tenir armes de foc. I com que la Policia Nacional i la Guardia Civil els hi fa seguiment informàtic, quan algú diu que té armes de foc, es procedeix a la seva detenció. Com he dit altres vegades aquí al blog, la Guardia Civil i la Policia Nacional tenen nombrosos perfils falsos de facebook i xats infiltrats en cercles d'extremadreta de la xarxa. Jo continuo pensant que el control de la Guardia Civil entre Manresa i Igualada (clica)  la nit de l'atac d'Stroika, en el que va ser interceptats dos joves vinculats llavors al MSR que anaven a participar a l'acció, i en veure's descoberts, va recular cap a Igualada, no va ser casual, sinó que la Guardia Civil hauria obtingut informació per la xarxa.

        Segons el comunicat de la Policia (clica)  en el registre practicat fa dos dies al domicili del detingut, es va intervenir més d'un centenar d'armes blanques, entre elles navalles de tipus papallona, ganivets de diferents mides, matxets, espases samurais, destrals, un bastó estilet, estrelles i punyals ninja, bats de beisbol, maces, punys americans, defenses de fusta i goma extensibles, grillons i nunchakus.
       
          La Policia Nacional també van trobar quatre pistoles i una carrabina d'aire comprimit, tres revòlvers de fogueig, 40 cartutxos de diferents calibres, aerosols de defensa, ensenyes, banderes, CD de temàtica nazi, dos ordinadors portàtils, tres discos durs i diversos telèfons mòbils, el contingut dels qual encara  s'està analitzant. El detingut ha quedat en lliberta amb càrrecs.
  
El blog tenia aquesta presentació:
"Saludos a todos los camaradas que de vez en cuando le dais un vistazo al blog. Estamos en tiempos de tormentas que se reproduciran en tempestad! Es hora que los hermanos blancos nos unamos todos en un mismo bando dejando atras los pequeñas diferencias que nos distancian. El enemigo crece a diario y no solo tenemos uno si no que son varios los enemigos a combatir. Nosotros solo queremos vivir en paz con nuestras familias pero ellos se empeñan en tomar una tierra que no es suya, sin respetar nuestra creencias y tradiciones. Por eso hermanos blancos del mundo levantos contra el puño amenazador y aplastemos de una vez a nuestro enemigo sieg heil por España por Europa!"

          
  Actualitzat divendres 5 de juliol
           Avui m'han confirmat que el detingut sí que tindria lligams amb la colla de la parada dels diumenges als encants d'antiquaris del mercat central de Sabadell. El seu nom és Jesús A. E. Probablement l'ajuntament de Sabadell exercirà l'acusació popular a través de la Comissió de la Convivència. El blog divisionbarna88.blogspot.com.es/ DESPIERTA EUROPA! Ha estat clausurat, però en caché...

Llegir nota de premsa de la Policia Nacional
INFORMACIÓ ACTUALITZADA DIMECRES 10, AL BLOG I LA DIRECTA (clica)

1 comentari:

  1. Aquest nazi té una parada de dvd's de segona mà al mercat de vell que es fa els diumenges al matí al mercat central de Sabadell.

    ResponElimina