dijous, 20 de juny del 2013

JUAN GÓMEZ MONTERO CONDEMNAT PER L'AGRESSIÓ AL TREBALLADOR DE GdG DINS L'AJUNTAMENT DE ST COLOMA. Gómez Montero presentarà recurs i ha denunciat als autor de pancartes contra PxC

El regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya a l'ajuntament de Santa Coloma, Juan Gómez Montero, ha estat considerat culpable de clavar un cop de puny a Jordi Pastor, treballador de Gent de Gramenet, el 12 d’abril al mateix Ajuntament a la sala de la fotocopiadora dels grups municipals.

La titular del Jutjat 2 de Santa Coloma condemna Gómez Montero a una multa de 300 euros per una falta de lesions (article 617.1 del codi penal) i a indemnitzar Pastor amb 31,34 euros per les lesions en un pòmul. La magistrada no dóna credibilitat a la denúncia de Gómez Montero dient que ell havia estat l'agredit, que va posar després que els mitjans de comunicació informessin de la mateixa i del comunicat de condemna signat per l'alcaldessa i els portaveus municipals del PP, CiU, PSC, ICV-EUiA i Gent de Gramenet. El jutge ha considerat que el portaveu de Plataforma ha faltat a la veritat i ha absolt l'empleat del grup de Gent de l'agressió a Gómez Montero. En canvi no ha considerat iniciar un procés penal per fals testimoni, tal com va demanar al final del judici la Fiscalia i l'advocat de Pastor pel militant de PxC, Javier Albarracín.


      En el judici Albarracín no només contradí la versió de Gómez Montero, sinó que es contradí a ell mateix a mida que l'interrogava la jutgessa, la fiscal  i l'advocat de Pastor. Primer digué que el cop l'havia donat Pastor per darrera i que G Montero no s'hi havia tornat; després que no havia vist com havia anat; després que tot va ser molt confús, i després que Gómez  Montero i Pastor van agafar tots dos a l'hora el full que sortria de la fotocopiadora (fet que havia negat Gómez Montero) en uns situació ràpida que no va saber explicar i va qualificar com "un forcejeo" en el que Pastor hauria colpejat a Montero, sense aclarir com donat que "no ho va veure bé".
          En aquell moment l'advocat de Gómez Montero digué que renunciava a fer entrar a declarar al regidor de PxC, Esteban Escribano, present als fets, sembla, per evitar més contradiccions que no afavorien a Gómez Montero.
       Així la sentència diu que "CONDENO a JUAN GÓMEZ MONTERO como autor responsable de una falta de lesiones del artículo 617.1 del Código Penal a la pena de treinta días de multa a razón de una cuota diaria de diez euros (300 euros) y responsabilidad personal subsidiaria de un día de privación de libertad por cada dos cuotas diarias no satisfechas; imponiéndole expresamente las costas del proceso; y la obligación de indemnizar a JORDI PASTOR PÉREZ en la cantidad de 31,34 euros por las lesiones causadas.
ABSUELVO a JORDI PASTOR PÉREZ de la falta que se le imputaba."
         Aquesta és la segona condemna per agressions en menys de dos anys imposada a Gómez Montero que va condemnat per agredir un membre del 15M l’11 de juny del 2011 davant de l'Ajuntamente després de rebre l’acta de regidor, i tindria pendent encara una altra denúncia.



Juan Gómez Montero a l'esquerra de la foto i Jordi Pastor a la dreta durant el judici
Jordi Pastor i el seu advocat esperant l'inici de la vista.

Llegir aquí informació sobre el cas i la celebració del judici (clica) 
 Informació del judici al Periódico (clica)

GÓMEZ MONTERO PRESENTARÀ RECURS I HA DENUNCIAT ALS  AUTORS DE LES PANCARTES "PxC=FEIXISME"

 Gómez Montero m'ha comunicat que presentarà recurs a la condemna. També m'ha adjuntat la denúncia presentada avui contra els autors de les pancartes "PxC=FEIXISME" penjades fa uns dies a Santa Coloma.  A la denúncia manifesta que PxC la utilització de terme feixista per definís PxC té una intenció vexatòria, i que és un partit democràtic que lluita per la convivència la identitat dins la filosofia de l'humanisme cristià.   En un altre comunicat PxC reponsabilitza al regidor d'ICV-EUiA, Xavier Pujols i als falsos "econologistas" de permetre que es pengin. (clica)

 Denúncia de Gómez Montero contra per les pancartes "PxC = FEIXISME"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada