divendres, 3 de maig del 2013

PLATAFORMA MOSTRA LA SEVA CARA MÉS DURA, publico aquest article Al Triangle, de Santa Coloma a Badia del V., les declaracions sobre la raça blanca, i les distàncies amb PxL


Clicar per obrir pdf pàgina 1
Clica per obrir pdf pàgina 2
 Els resultats de les eleccions catalanes, en que PxC es va desplomar a la Catalunya interior, però va pujar a municipis metropolitans on PxC té regidors, alguns procedents de grups juvenils d’extremadreta, ha propiciat un canvi de discurs de PxC i fa emergir noves cares, recolzats per les exigències dels aliats espanyols de PxC d’acabar amb les ambigüitats d’Anglada front el catalanisme.
            Si el motiu de trencament amb Anglada l’any 2006 de la Plataforma X Madrid que ell havia creat, va ser el seu suport a l’Estatut de Catalunya, i la gestió econòmica, ara la Plataforma X La Libertad presentada a Torrejón de Ardoz el 30 de juny de la mà d’Anglada i de l’advocat, José María Ruiz Puerta, va decidir, tornar a començar sota el nom de Partido X La Libertad. Un partit sense lligams orgànics amb PxC, que emfatitza la defensa de la unitat d’Espanya. Així, els que des de Madrid havien donat suport tècnic i econòmic a PxC en passades eleccions, i que amb Anglada havien creat Plataforma X la Libertad, després que Anglada creés aquest estiu grup de PxC a Perpinyà i molts dels seus regidors votessin mocions en favor de l’escola en català, a més d’exigir a Anglada un canvi de rumb, van considerar que havien de crear una nova sigla.

En el congrés constituent del Partido X La Libertad del 13 d’abril a Madrid, a la que PxC hi va assistir com a “partit germà”, no hi va anar Anglada, i va ser el Vicepresident August Armengol, qui va fer la salutació de PxC des de la tribuna. I si fa uns mesos  PxC i PxL aspiraven a obtenir plegats un escó a Estrasburg a les eleccions de 2014 a rebuf del sentiment anti Unió Europea que arrela, ara tots dos han renunciat a fer-ho, posant com a fita les municipals de 2015.

       El congrés del Partido X La Libertad va nomenar president al mateix José María Ruiz Puerta, últim president de la neonazi CEDADE, i Secretari General a l’ex dirigent de Democracia Nacional, José Ramon Hernadez. Això fa pensar que el partit anirà per la línia d’una extremadreta gens maquillada.



             REGIDORS METROPOLITANS MOSTREN SENSE EMBUTS LA SEVA IDEOLOGIA

          Aquest canvi en els “germans” espanyols de PxC coincideix amb el gir que està intentant donant Anglada Vic de polític moderat, esdevenint la crossa del govern en minoria de CiU i ERC per obtenir la governabilitat. I mentre CiU i ERC, consideren positiu haver amansat Anglada que els vota a favor en els temes cabdals, fora de Vic els joves regidors de l’àrea metropolitana i altres ciutats mostren sense por la seva imatge més ultradretana. No es tracta només de les desfilades vestits de negre que fan les Joventuts Identitàries de PxC a Girona. Es tracta de discursos clarament racistes als plens municipals, i agressions o amenaces també en seu municipal.

Els regidors de municipis com Sant Boi, L’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet on PxC va augmentar en vots les passades eleccions estan imposant un nou ritme, front un Anglada que va obtenir a Vic el 25 de novembre el pitjor resultat de la seva història, només 524 vots i un 2,71%. Alguns d’aquests regidors metropolitants ni tan sols viuen al municipi pel que es van presentar però fan un discurs fàcil contra les institucions europees, la classe política i rebutgen la immigració, no amb insults com feia abans Anglada als plens de Vic, dient que la majoria són “xusma” sinó amb justificacions etnicistes pròpies dels que defensen les diferències racials. Fins i tot el Secretari de Relacions Internacionals, Enrique Ravello, va fer una conferència el passat 13 d’abril a Londres, que està penjada a la xarxa, sota el lema “Espanya, país blanc fins quan?” en la que enfatitza que la immigració llatina tot i ser catòlica no és ètnicament europea, cosa que significa una amenaça per la supervivència com a país i com a raça.     

          

                                   Agressions i amenaces de Santa Coloma a Badia

        Un dels regidors que està agafant més pes és el de Santa Coloma de Gramenet, Juan Gómez Montero, que tot i viure al Prat de Llobregat va ser abans regidor de Manlleu. Gómez Montero és capaç de citar en una intervenció a Kundera i Marx, a la vegada que defineix l’alcaldessa Núria Parlon de “xirritiprogre falsa socialista” i als regidors d’Iniciativa “ecologistes de mentirijilla”. Aquest regidor va anunciar fa uns dies a la nova regidora de PxC que prendria possessió d’origen belga, com una mostra de “la immigració blanca que necessitem”.

           Gómez Montero, que ja va ser condemnat per una agressió el dia de constitució del Ple el juny de 2010, hauria agredit el passat 12 d’abril al migdia al passadís dels despatxos municipals de l’ajuntament, al treballador del Grup Gent de Gramenet, Jordi Pastor, mentre feia fotocòpies. Segons la versió de Pastor, després d’haver-lo amenaçat estant els dos sols a mig matí, a quarts d’una va tornar acompanyat de tres membres del partit, li va estripar els fulls que estava fotocopiant i li va donar un cop de puny a la cara. Aquest fet va motivar que després de ser atès a l’hospital es convoqués una reunió a l’Ajuntament signant tota la resta de grups una declaració de condemna. Llavors, quan el fet ja havia transcendit, a les 12 de la nit, Gómez Montero anà a l’hospital dient que ell havia estat l’agredit i posà una denúncia. Gómez Montero a mi m’ha insitit en la seva versió que no dóna per bona cap altre grup. El judici ràpid per aquestes denúncies ja s’havia d’haver celebrat, però en no recollir-se la notificació al domicili que consta fora de Santa Coloma, s’ha posposat al 27 de maig, després de lliurar-li la notificació en el despatx del Grup Municipal.

            Aquests fets van motivar que a Badia del Vallés, el grup d’Alternativa d’Esquerres per Badia presentés al Ple una moció de condemna a la violència als ajuntaments. A Badia PxC hi té un regidor, Raúl Ortiz, que segons els altres grups, tampoc no viu a la ciutat. Doncs el passat 24 d’abril l’alcaldessa socialista, Eva Menor, va haver de suspendre la Junta de portaveus prèvia al ple pels insults i amenaces d’Ortiz al regidor d’Iniciativa i al d’Alternativa d’Esquerres. Poc després en el Ple, en votar-se la moció, que va tenir el sí de la resta de grups, va respondre que “no estem amariconats i si ens ataquen ens sabem defensar”, tot dient a crits al regidor d’Alternativa d’Esquerres que “t’espero fora!” 

1 comentari:

  1. L'altre dia anglada va pujar el video del catalunya opina i al dia seguent el va esborrar. La veritat és que va fer un ridicul espantós. Crec q realment no vol q ningú el vegui, s'ho ha d'haver repensat. Penso que va fer unes declaracions bochornoses i la va enmerdar cada vegada que parlava una mica +. Lo cert és que les seves paraules donaven per a varios titulars... ajajaj

    Continues sense anomenar secta a PxC. No ho entenc. Al calificar-lo de secta, segur q perdrá encara + militancia i aviat deixapareixerán.

    ResponElimina