dissabte, 27 d’abril del 2013

GÓMEZ MONTERO, en relació a la nova regidora d'origen estranger, DEFENSA LA IMMIGRACIÓ "BLANCA", MENTRE RAVELLO DIFERÈNCIA ELS IMMIGRANTS LLATINS, NO SI SÓN O NO CRISTIANS, SINÓ SI SÓN BLANCS PURS O NEGRES O INDIOAMERICANS. Aquests critreris es poden definir racistes?


Juan Gómez Montero ha fet un tuit en relació a l'origen estranger de la nova regidora de Santa Coloma, Christie Demeuldre Guyaux, nascuda o de família belga, la nº 9 de la llista, que prendrà possessió del càrrec el proper dilluns després d'una nova dimissió i una altra renúncia (PxC té 3 regidors), considerant "un honor tener-la entre nosotros" i qualificant-la de ser "el ejemplo de inmigración que queremos, blanca e identitaria"
Montero, és un home d'un gran nivell intel·lectual i multilingüe, característica que no tenen molts dels altres regidors de PxC. També té aquesta característica Enrique Ravello, responsable de Relacions Nacionals e Internacionals de PxC. Aquesta  afirmació que he fet altres vegades sobre un major nivell intel·lectual d'alguns, no significa que jo digui que els altres membres de PxC són dements o mermats, com em posa en boca meva Anglada en la querella per injúries i calumnies, la vista del recurs contra la seva inadmissió es va celebrar a l'Audiència de Barcelona el passat dimecres. A l'Audiència Anglada va ser defensat per una advocada gironina d'origen cubà, de les que Ravello i Montero no consideren, potser, de pura raça blanca, i a mi aquesta lletrada llatina, amablement, se'm va oferir a l'agost a fer-m'ho tot gratis, en solidaritat i ajut a la meva lluita antiracista.   
        Doncs tant Gómez Montero, provinent d'Estado Nacional Europeo, com Enrique Ravello, proviment de CEDADE, Tierra y Pueblo, MSR, etc... justifiquen i teoritzen sobre el perill de la immigració en base a si són o no blancs europeus. Aquest és el tuit de Gómez Montero:




 Ravello argumenta fa anys que la raça blanca eurosiberiana està en perill. Així ho va fer a les jornades a les jornades a les que va assistirr el juny de 2006 a Moscou, de les que adjunto la portada de les conclusions, com a la revista Europae de l'associació Genos, de la que ell és o era un dirigent destacat, uns dels ideòlègs i autor dels articles. Europae ha dedicat dos dels seus últims números trimestrals a tractar de les diferències genètiques, biològiques, antropològiques o històriques de la raça blanca, i de  perill d'extinció de la mateixa o de ser diluïda o perdre el seu espai natural i vital. 
I com a mostra del que pensa Ravello, adjunto el vídeo de la conferència que va fer a Londres fa dues setmanes, sota el títol: "Espanya, país blanc fins quan", que és a la xarxa. En la conferència no només parla dels orígens ètnics o biològics dels espanyols, sinó de la seva possibilitat de ser arraconats o engolits per una societat forània o de barreja, a costa, no només de la immigració africana i islàmica, sinó, també, de la llatina. Segons Ravello, tot i que la immigració llatina parli castellà i sigui cristiana, la major part no és blanca pura sinó afroamericana, indioamericana o mulata, o barreja de tots. Aquest seria el cas, potser, de l'advocada que se'm va oferir a fer-m'ho tot gratis i ara (en té tot el dret; legalment no ho qüestiono) defensa a l'Anglada als tribunal contra mi.

AH! ÉS FORÇA DIVERTIR EN EL MINUT 1 COM PRESENTEN A RAVELLO  I A PxC: "Relative of general Franco" que es podria traduir, si es referien a Ravello com familiar o descendent de Franco, o si es referien a PxC com a hereus de Franco. En sentir aquest comentari l'auditori aplaudeix i Ravello somriu afalagat.

 




 LONDON FORUM: Enrique Ravello - 'Spain A White Country... For How Long?'
El presenten a ell i PxC com familiar o hereus de Franco, fa dues setmanes a Londres. 
En el minut 22 parla de la immigració llatina i diu que encara que siguin cristians, la qüestió és que la majoria són d'una altra raça. 
Llegir també l'últim article de Ravello sobre "Los últimos días del mundo blanco"

 SE SUSPÉN EL JUDICI PER LA DENÚNCIÁ D'AGRESSIÓ DE GÓMEZ MONTERO, EN NO PODER-SE LOCALITZAR EN EL SEU DOMICILI DE FORA DE SANTA COLOMA PER NOTIFICAR-LI
S'ha de dir que, segons Gent de Gramenet, Gómez Montero havia de comparèixer al jutjat el passat 23 d'abril per la celebració del judici ràpid per la denúncia d'agressió a Jordi Pastor (clica),  i el judici es va haver de suspendre en no haver-se pogut notificar-li la citació. Pel mateix motiu, segons Gent de Grament,  no s'ha fet efectiva el cobrament o execució de la indemnització a la que va estar condemnat,  en no haver-se'l localitzat en el domicili de fora de Santa Coloma que consta en el seu DNI.

1 comentari:

  1. http://www.pxcatalunya.com/noticies/1877/barcelona-28-04-2013-josep-anglada-pxc-som-l-unic-partit-capa-de-donar-respostes-concretes.html

    Interessant com anglada es burla del flamenco, d'andalusia i de tots...

    Terrible, com els militants li segueixen el rotllo com si del flautista d'hamelin es tractes....

    Increible les fotos en les q apreix rodejat de banderes de l'espanya republicana i de l'uniò Sovietica !!!

    ResponElimina