dilluns, 8 d’abril del 2013

DIMARTS JUDICI PELS INCIDENTS DE L'11 DE SET. DE 2008 AMB UNITAT NACIONAL CATALANA (33) GRUP CONSIDERAT XENÒFOB

El proper 9 d’abril a les 10:30 se celebrarà el judici a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, amb una petició fiscal de 3 anys de presó i 5400 euros d’indemnització, per l'idependentista acusat d’agressió amb danys a dos membres d’Unitat Nacional Catalana (33), grup identitari català que molts consideren xenòfob i feixista, en els incidents ocorreguts la tarda de l'11 de setembre de 2008, a 50 metres de l'estàtua de Rafel Casanova mentre se celebrava la manifestació independentista.
       Jo no se qui, després de creuar-se insults, va començar la baralla, però estic d'acord que UNC, si mirem els seus escrits i els seus cartells, podria ser considerada xenòfoba. El 33 és el número o símbol de "Catalunya Catalana" que utilitzen amb el 88 (Heil Hitler, per les lletres de l'abecedari) també certs grup nazis catalanistes o independentistes. El judici s'havia de celebrar el març de 2009, però va ser suspès  (llegir més informació).  D'alguna manera UNC continua una línia ideològica que es va donar entre dirigents d'Estat Català i en un sector minoritari d'ERC, i el col·lectiu "Nosaltres Sols" creat per Daniel Cardona els anys trenta i que va recuperar algun sector d'Estat Català i ERC els anys setanta contra la immigració andalusa, fent enganxines i documents en favor de repatriar els andalusos. També hi formaria part, com linko a continuació, alguna persona procedent del sector romàntic catalanista de CEDADE. El cartell que té ara UNC a la seva web parla per sí sol. El petit grup Identitat Catalana que va manifestar-se el passat 26 de maig a Vic pel matí contra la immigració, el mateix dia que es va celebrar la manifestació antiracista pels fets de les últimes sermanes, també aniría en aquesta línia.
        Així el líder d'UNC, Xavier Andreu, hauria militat a CEDADE (clica per llegir-ho a Vilaweb   i  a El Periódico), organització nazi del franquisme i la transició, amb Pedro Varela, propietari de la llibreria Europa, i l'actual líder de Partido x la Libertad, abans Plataforma x la Libertad, José María Ruiz Puerta. Andreu és propietari de la llibreria Militaria.
La militància d'Andreu a CEDADE queda clar amb aquest article seu a la revista de CEDADE publicat el 1987
 
 Article de Xavier Andreu a la revista CEDADE, n. 147, gener de 1987
 
              

SEGONS UNITAT NACIONAL CATALANA: QUÈ VOL DIR 33?
Molt senzill! Ja fa uns anys es va començar a fer servir el símbol 33 com a substitut de Catalunya Catalana, Catalunya Catalana = CC = 33, C és doncs la tercera lletra de l'alfabet i serveix com a logo d'una ideologia.

Quina ideologia? Es pot ser independentista, nacionalista o regionalista, però els que lluitem per una Catalunya Catalana volem un país, Catalunya, els Països Catalans, plenament normalitzats i això significa una nació lliure, independent, reunificada i on es visqui plenament en català.

No volem la independència tant sols per gestionar els nostres impostos i inversions, ni per poder repartir el pastís del poder entre els polítics de casa nostra, volem la independència com eina per poder catalanitzar plenament la nostra nació, on el català com a llengua i cultura sigui l'eix vertebrador de les diferents comunitats que s'hagin anat establint des de la formació de la nostra nació.

No volem una Catalunya acultural, mal anomenada multicultural, volem una Catalunya Catalana on el dret a viure en el nostre món, el català, sigui norma i costum.

Som racistes? Aquesta és una de les crítiques més habituals que es fa al moviment per una Catalunya Catalana (33). NO som racistes per la senzilla raó que els catalans NO som una raça, som un poble, una nació, i els nostres trets diferencials no inclouen la raça. Qualsevol persona provingui d'on provingui pot esdevenir català si s'integra al nostre món cultural i lingüístic. Però cal una política d'immigració per evitar immigracions massives que comporten la formació de ghettos on la integració és pràcticament impossible.

Som feixistes? NO, i justament el nacionalisme que defensem és el més democràtic dels existents car rebutgem les ideologies totalitàries, tant el feixisme com els seus companys de viatge, el comunisme i el nazisme. Volem la llibertat de Catalunya però també la llibertat dels catalans i cap ideologia totalitària pot prendre'ns el nostre anhel de llibertat.

Tot ressumint, 33 vol dir catalanitat i llibertat. 33 = Catalunya Catalana
    Llegir-ho a la seva web, clica                



Anar a la web d'Unitat Nacional Catalana, clica

Avui fa 1300 anys
Aquest any fa 1300 anys que Tàrik ibn Ziyad, general berber, va envair la Península Ibèrica, han estat 1300 anys d'enfrontaments entre dues comunitats, els musulmans varen entrar com invasors i com a tals es varen comportar.

El revisionisme històric ens parla d'una cultura rica, d'una filosofia oberta, d'un gran llarg període de "culturització" peninsular gràcies als invasors musulmans, fent un paral·lelisme és com si volguéssim lloar el colonialisme, car uns invasors, aquest cop del nord, portaren la seva cultura als pobles que estaven àvids per rebre-la.
No ens enganyem, malgrat aquest revisionisme històric que vol lloar el període d'ocupació musulmana de la Península no ens hem d'encegar, va ser una ocupació, una tirania, una superposició d'una cultura invasora enfront d'un substrat romà-cristià-got, varen entrar a sang i a foc i amb aquestes armes s'establiren fins que foren expulsats després d'una llarga Reconquesta, i més tard amb l'expulsió dels moriscos (cinquena columna de musulmans falsament conversos que col·laboraren amb els pirates turcs i tunisians que atacaven les nostres costes als segle XVI) es va iniciar un període de recuperació dels pobles peninsulars.
El parèntesis d'ocupació musulmana no s'ha de veure com un període on les arts i la cultura fruïen pels més petits racons de les nostres contrades, en realitat va ser una època de foscor, on una exigua minoria vivia a cos de rei en palaus regats per mil fonts però on malvivia una gran majoria del poble sotmès a les ràtzies, a la por del perill "moro". En aquest espai de lluita i reconquesta Catalunya va avançar en la seva recuperació tot dignificant els espais reconquerits amb la subtilesa i espiritualitat de  l'art romànic, la Creu va ser arma per guanyar la llibertat i va esdevenir senyera abans que les nostres Quatre Barres omplissin els escuts dels nostres avantpassats.

Catalunya es va forjar en la lluita i aquesta lluita no va tenir aturada, vàrem lluitar contra l'Islam per alliberar la nostra terra, vàrem seguir lluitant contra els pirates barbarescs fins a la gran batalla de Lepant, catalans varen defensar Viena i Budapest enfront el turc i catalans voluntaris a la Gran Guerra foren crucificats als Dardanels al caure en mans dels turcs.

Catalunya i l'Islam fa 1300 anys que estem en guerra, enguany, que commemorem aquella data fatídica de l'any 711, hem de recordar que l'Islam a casa nostra sempre ha estat i serà un element d'enfrontament, d'invasió, d'odi i de lluita. Islam i Catalunya son dues identitats enfrontades, som aigua i foc, si una viu a casa nostra serà per sobre de l'altra. Recordem, fa 1300 anys ens varem envair, ho feren amb el foc i el ferro, ara ho fan amb el ventre de les seves dones i l'estupidesa dels nostres governants. O toquem novament a Sometent per foragitar aquesta nova invasió o sinó ens espera un llarg període de submissió, de lluita, de patiments.
Xavier Andreu (UNC)

   


Aquest vídeo no és d'Unitat Nacional Catalana, però sí que reprodueix els seus símbol, el número 33 (Catalunya Catalana), també el 88 (Heil Hitler)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada