divendres, 28 de setembre del 2012

ANGLADA RECONEIX QUE ÉS EL QUE ÉS GRÀCIES A BLAS PIÑAR

El passat cap de setmana Josep Anglada va participar en diferents actes de Plataforma per La Libertad a Madrid i Burgos (després amplio la informació)
A l'acte de divendres, segons l'audio que publica El 9 Nou avui,  Anglada  al costat de José María Ruiz Puerta i de Miguel Menéndez Piñar, va recordar el camí fet amb Blas Piñar dient que "si sé el que sé ho he d'agrair a Blas Piñar". A primera fila seia Eduardo Núñez, president de la Asociación Cultural de Amigos de León Degrelle (cap de les SS belga que Franco acollí). 
 Tal com diu El 9 Nou "Josep Anglada, president de PxC i portaveu del partit a l’Ajuntament de Vic, es va declarar divendres en un acte a Madrid deixeble de l’excap de Fuerza Nueva, Blas Piñar. Era un acte intern amb un centenar de militants i simpatitzants de Plataforma por la Libertad (PxL), la versió espanyola de PxC. Segons consta en una gravació a la qual ha tingut accés EL 9 NOU, en donar la rebuda com a dirigent del partit a Miguel Menéndez Piñar, nét de Blas Piñar, Anglada va dir textualment: “Per mi és una satisfacció que Miguel Menéndez comparteixi aquest projecte amb mi. I us ho dic perquè, i ho dic sempre, i no me’n penedeixo, jo em vaig fer polític al costat del seu avi, i si avui sé el que sé ho he d’agrair al seu avi, Blas Piñar. Per això és un honor que Miguel Menéndez estigui amb nosaltres”.
Menéndez també és nét de Camilo Menéndez, “insigne requeté i militar espanyol”,
com se’l presenta a la web Patriotas.es en una biografia del nét de Blas Piñar. El jove, de 29 anys, es va casar el 2010 al Valle de los Caídos.
Entre altres mèrits se li destaca que, tot i sent tan jove, ha defensat la figura de Franco a la plaça d’Orient.
L’entrevista en si tampoc té pèrdua. Ara ocuparà un lloc rellevant a PxL.
El cas és que la referència a Blas Piñar no és l’única perla de la intervenció d’Anglada a Madrid en un hotel madrileny. I és que li va tocar defensar-se de les acusacions de separatista que li havia fet algun diari digital espanyol".



Clica aquí per obrir el PDF de El 9 Nou on Anglada recorda Blas Piñar 
Escoltar l'àudio a El 9 TV amb les declaracions sobre Blas Piñar

  Miguel Menéndez Piñar, en un acte recent
Anglada i J M Ruiz Puerta

 ANGLADA A BURGOS: "Millones de inmigrantes maleantes que campan a sus anchas"

 L'endemà de l'acte a Madrid, Anglada va participar en un acte de Plataforma X La Libertad de Burgos, acompanyat del reperesentant del partit Castella i Lleó, José Ramón Hernández (ex Democracia Nacional), de l'advocat José María Ruiz Puerta (Manos Limpias contra Garzón i expresident de CEDADE i defensor de Pedro Varela), d'Enrique Ravello i el Secretari General, Robert Hernando. Allà Anglada digué: "con coraje defendáis vuestra histórica identidad castellana, a que con valentía tal y como hizo El Cid, que es un referente para mí, seáis capaces de frenar al invasor, y cuando digo al invasor no me refiero solamente a los millones de inmigrantes maleantes que campan a sus anchas por nuestro país provocando competencia desleal o inseguridad ciudadana, me refiero también a la abominable banca que ha estafado a la gente humilde de nuestro país, y me refiero también a la casta política corrupta que se ha reído del pueblo durante años, porque hoy mi espada es vuestra Tizona, es el apoyo del pueblo humilde y trabajador, nuestro triunfo ha salido y saldrá de las urnas”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada