dimarts, 10 de juliol del 2012

MEDITERRANEO DIGITAL: Anglada denuncia al periodista Xavier Rius e insinúa que es gay


Algú que coneix bé a Anglada i sap de psiquiatria me'l va definir, tal com dic a la pàgina 55 del llibre:"megalòman, ansiós de poder, sense capacitat d’autocrítica, amb el judici crític i el raonament alterats i sense cap mena de sentiment de culpa. És fabulador i pot arribar al deliri."
Ara m'està amenaçant(mira twitt de sota) . No li convé que em passi res...

MEDITERRANEO DIGITAL:

Anglada denuncia al periodista Xavier Rius e insinúa que es gay

espana-manifestacion-pxc-josep-anglada-en-una-manifestacion-en-barcelona-01599x0
Josep Anglada, presidente de PxC, parece destinado a pasar media vida en los juzgados. Este sábado el dirigente identitario interpuso una denuncia ante el Juzgado de Guardia de Vic contra el bloguero y autor del polémico libro "Xenofobia en Catalunya" Xavier Rius Sant, como presunto autor de un delito de injurias tipificado en el artículo 208 y siguientes del código penal y de un delito de calumnias tipificado en el artículo 205 y siguientes del código penal.
Xavier Rius acusó en su blog al presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, de haber creado un twitter falso con su fotografía. "Creo que Josep Anglada, en vez de dedicarse a hacer un twitter falso con mi foto, cosa que es un delito, lleno de comentarios que serían, también, susceptibles de otro delito, tendría que afrontar estos hechos", refiriéndose a la celebración de la victoria de la selección española en la Plaza de España de Barcelona el pasado 1 de julio.

Según Anglada, los comentarios de Xavier Rius son "injuriosos contra mi persona, con el agravante de que provienen de una persona que es periodista y que obvia uno de los presupuestos deontológicos de su profesión: la responsabilidad y rigor de sus manifestaciones. Así lo establece el artículo 3 del código deontológico periodístico", remarca el comunicado oficial de PxC.
Anglada: 'El Sr. Xavier Rius tiene una obsesión enfermiza conmigo'

Para Anglada, este caso constituye "un claro intento de dañar la imagen del partido y de su presidente, con el agravante de que vierte esas manifestaciones en las que pretende incriminarme a mí en un medio digital, por lo que el nivel de difusión podría ser altísimo y los perjuicios electorales para PxC podrían ser brutales al culparme de postear en Twitter comentarios homófobos y machistas".

Al abandonar el juzgado de guardia, el líder identitario declaró que "me he visto obligado a denunciar al señor Xavier Rius Sant, por falsas acusaciones, ya que me acusa de algo que yo no he realizado" y añadió que "él como periodista debería saber que las informaciones se han de contrastar".

Sobre los comentarios atribuidos a Rius en Twitter, Anglada manifestó que "personalmente no puedo asegurar que sea homosexual, de hecho poco me importa, tengo amigos homosexuales y no tengo ningún problema con este colectivo". "Lo que me extraña del señor Rius", apostillo, "es por qué me sigue a todas partes y no para de hacerme fotos, con la que he llegado a la conclusión de que tiene una obsesión enfermiza con mi persona".

Para terminar, Anglada recalcó que "las criticas las aceptamos y hasta somos capaces de rebatirlas siempre que estén hechas con seriedad y rigor, pero a diferencia del profesor Xavier Casals, que sí sabe de lo que habla y lo hace con diligencia y veracidad, el bloguero Xavier Rius se nota que es una especie de friki obsesionado, que no sabe ni lo que escribe y que jamás ha dado ni una sola información veraz de nuestro partido, ni del mundo identitario. Es un aprendiz eterno y de los malos".

anar a Mediterraneo Digital, clica aquí 
anar al twitter d'Anglada, aquí
https://twitter.com/josepanglada/status/222431460026613760

    El Triangle recull les amenaces d'Anglada cap a la meva persona, clica

          EL TRIANGLE, CONFIDENCIAL, dimecres 11 de juliol
A quin periodista amenaça de “carregar-se” Josep Anglada?
A Xavier Rius Sant, que ha estat col·laborador de L'Avui i El País entre altres mitjans, actualment col·labora d’El Triangle i és un periodista especialitzat en moviments d’extrema dreta xenòfoba. Rius ha publicat recentment el llibre Xenofòbia a Catalunya, que analitza críticament el fenomen de Plataforma per Catalunya, el partit ultradretà i excloent que lidera l’osonenc Josep Anglada. Malgrat que el llibre i els articles que publica habitualment Rius sobre Anglada i el seu entorn n’ofereixen una visió gens complaent, l’ultra vigatà va assistir a la presentació del llibre a la capital d’Osona. Però d’uns dies ençà Plataforma per Catalunya sembla haver declarat la guerra obertament a aquest periodista. El 4 de juliol passat apareixia a Twitter un perfil fals de Rius Sant, carregat de comentaris homòfobs passats de voltes: “He de reconeixer que la meva fòbia per la PxC és perquè estic enamorat de tu, dels teus cabells blancs o de la teva mala llet, o bona” o “magrada molt fer fotos als machotes identitaris per veure-les en la intimitat” deia el fals rius de Twitter en referència a Anglada. Rius, al seu bloc d’Internet, va acusar directament Anglada, la regidora de Vic Marta Riera, el secretari general de la PxC Robert Hernando i el secretari de Relacions Internacionals Enric Ravello, d’estar al darrera del fals perfil (de fet, eren els qui hi havien retuitejat); i a continuació va presentar una denúncia als mossos d’Esquadra. Anglada també ha denunciat en un jutjat de Vic a l’autor de Xenofòbia a Catalunya per injúries, però des de Twitter continua gastant el seu habitual to desafiant: “Tinc ganes de divertir-me. El primer que em carregaré serà el blocaire del X. Rius Sant. Altres seguiran el seu camí”, piulava el 9 de juliol. Anglada ha definit Rius com “una espècie de friqui obsessionat amb la meva persona, que em segueix a tot arreu i no para de fer-me fotos. Mai ha publicat ni una informació veraç sobre el nostre partit”.

4 comentaris:

  1. Xavier, no estás solo. Nosostros tús amigos, estamos contigo. Un abrazo desde Brasil, Marcos

    ResponElimina
  2. Xavier ara tas passat, no crec jo que et deixin entrar a cap acte de pxc

    ResponElimina
  3. Es nota que els fas mal. No defalleixis, no estàs sol. El tancament del Tramuntana ha estat un éxit de molta gent.

    ResponElimina
  4. L'has cagada perquè només podràs assistir a plens on sigui PXC, als seus actes de mooolt de llunys ja que no ets ni periodista, i el teu futur com al periodista de l'extrema dreta catalana te menys expectatives que un carmel a la porta d'un colegi

    ResponElimina