dijous, 5 de juliol del 2012

EL REGIDOR DE SANT MARTÍ RECONEIX QUE TRAMUNTANA NO TÉ LLICÈNCIA

         
Declaracions del regidor a la reunió de l'Audiència Pública del Districte anunciant que no té llicència d'activitats, clica dins del vídeo per escoltar

 Segons ha anunciat el regidor del districte de Sant Martí, Eduard Freixedes, avui dijous al vespre a l'Audiència Pública trimestral del Consell del Districte, Tramuntana no té llicència d'activitats. La Guàrdia Urbana i mossos van anar-hi mentre veien algun partit de la l'Eurocopa i els va fer sortir. Escolteu que diu el regidor.
Encara que tècnicament podrien intentar regularitzar la situació o limitar-se a fer aquelles activitats per les que el local podria obtenir llicència, sembla que entre alguns dels seus membres ja fa dies que veien la necessitat de tornar a començar en un nou local. La publicació de les fotos de la Plaça Espanya de diumenge hauria significat un nou entrebanc després de mesos repetint que no són d'extremadreta sinó simplement identitaris transversals. 
  Eduard Freixedes, regidor, anuncia en el Plenari: "Nosaltres hem fet nostre aquella proclama de cap llibertat als enemics de la llibertat"

4 comentaris:

  1. ¿Los okupas del barrio que se dedican a dar palizas a la gente tienen licencia de actividades?

    ResponElimina
  2. Vaig condemnar l'agressió a l'Alberto Sánchez i vaig criticar a UCFR per limitar-se a "desmarcar-se".

    ResponElimina
    Respostes
    1. No estoy hablando de eso ¿se compromete la entidad local a impedir las actividades de los okupas en el barrio que TAMPOCO tienen licencia de actividades y OKUPAN sin previo alquiler o compra una propiedad privada? Lo de la agresión es una cosa más claro...

      Elimina
  3. Aquest Austin Powers haur+a de tancar la boca per amagar la pinyata.

    ResponElimina