dissabte, 22 d’octubre del 2011

ANGLADA A MONTSERRRAT.

Tal com va fer ara fa un any, demà Plataforma per Catalunya, farà una trobada de militants a Montserrat.
 L'any passat Anglada va seure al primer banc acompanyat de la seva família i d'altres dirigents de PxC a la missa que retransmetia el Canal 33, i després que tot el seu seguici es passegés pel monestir van anar a dinar al Bruc i al voltant de l'estàtua del Timbaler van ballar la Sardana de l'Anglada. És una adpatació de La Puntaire que diu: "Catalunya ja no és com  abans... és ple de negres i musulmans.... Au veniu a Catalunya tots els immigrants, que quedareu bocabadats! pis de franc i un bon tiberi, i embaràs rere embaràs...!"
Deprés Anglada va ser fotografiat en solitari sota el Timbaler fent el símbol de la victòria com el nou timbaler que alliberarà Catalunya dels invasors forasters, que ara no venen de França, sinó de l'Àfrica.
       Donada la publicitat que Anglada ha fet, l'Abad de Montserrat li ha demanat que no faci difusió de la seva pujada al monestir, per por que es produeixin incidents o una contramanifestació.
  Ja sabeu el que penso: A Anglada li agrada que es facin contramanifestacions contra ell a la mateixa hora i mateix lloc, perquè així el desplegament policial fa que sigui notícia, surt als diaris i es fa la víctima.  http://www.youtube.com/watch?v=LFvYPH-Ntm4

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada